Estrenes

Jan Serra fa una incursió a la nostra part fosca amb «Blau elèctric»

Estrenem la nova cançó de 'Ressaca emocional', disc que veurà la llum el 19 d'octubre

| 15/10/2018 a les 11:30h

Jan Serra
Jan Serra | Arxiu de l'artista
Poques paraules podrien definir tan bé Jan Serra com polifacètic. Ell mateix s’autodefineix com a “il·lustrador, cantant, guitarrista, esgrimista, compositor" i reconeix que li agradaria ser moltes més coses si tingués temps. Aquest 19 d’octubre presenta el seu cinquè àlbum, el tercer que signa en solitari després de separar-se de Jan & The Electric Poets. Avui estrenem una nova cançó de Ressaca emocional (La Cupula Music, 2018).

El setembre, Serra feia l’avançament del senzill “Emma” –que formarà part de l’àlbum– en forma de videoclip. "Blau elèctric" serà el cinquè tema de Ressaca emocional (La Cupula Music, 2018), una cançó que parla de "la part fosca que tots tenim a dins", explica l'artista. Concretament fa un retrat dels sentiments de ràbia, gelosia i enveja i sobre les conseqüències que aquests tenen. "És un tema que dona veu al nostre monstre interior, i que al mateix temps intenta amansir-lo", resumeix.


El disc és el més personal de l’artista fins ara, les lletres són en català i sorgeixen de les seves experiències i sentiments. Ell mateix s’ha ocupat de tocar tots els instruments, de la graavció i de la producció, tot a foc lent i fet durant els últims dos anys i mig. A l'àlbum hi conflueixen els gustos eclèctics de Jan Serra amb influències del pop-rock clàssic o el funk dels vuitanta, passant també per sons més electrònics o psicodèlics.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Jan & The Electric Poets, Jan Serra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.