concerts

Toni Xuclà posa banda sonora al cinema dels anys 30

Sortegem dues entrades dobles per a l'espectacle 'Shen Nü i altres tresors amagats' que tindrà lloc el 25 de novembre al Teatre Principal de Sabadell

| 21/11/2018 a les 11:45h

Espectacle 'Shen Nü i altres tresors amagats'
Espectacle 'Shen Nü i altres tresors amagats' | Arxiu artista
Amb una prolífera trajectòria com a músic a les espatlles, Toni Xuclà creu que ha arribat el moment de dedicar una mica més d'atenció als petits de cada casa. Després de presentar fa dos anys l'àlbum De poetes, cançonetes (Picap, 2016), amb musicacions de poetes com Miquel Martí i Pol o Maria Dolors Pellicer a través de les veus de Txarango, Sara Terraza o Gossos, entre molts altres, ara el maresmenc torna amb més art i més disciplines.

Shen Nü i altres tresors amagats és el nou espectacle de l'artista, que aquesta vegada entrellaça la música amb l'art del cinema. La proposta se centra en tres històries enregistrades durant els anys trenta que, acompanyades per les composicions musicals de Xuclà, reflexionen al voltant de la bondat humana, el poder de l'amor i la família. Aquestes tres peces audiovisuals, a més, provenen de tres cultures ben diverses: la xinesa (del film Shen Nü de 1934), del Japó (Sanko i el pop, de 1933) i de Catalunya (El més sublim, de 1927).


Per a endinsar-se en aquesta proposta, l'artista s'ha rodejat de la teclista i cantant Eva Kaué, també integrant del duet Kaué i Ricka, el violoncel d'Oriol Aymat (Blaumut) i el hang de Ravid Goldscmidt. Tots quatre presentraran Shen Nü i altres tresors amagats al Teatre Principal de Sabadell el proper 25 de novembre.

Vols anar-hi?
Si t'ha entrat el cuquet i vols anar a veure l'espectacle de Toni Xuclà a Sabadell, pots omplir aquest formulari i entrar en el sorteig de dues entrades dobles. Sort!
 

Espectacle Toni Xuclà. Foto: Arxiu artista

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Toni Xuclà, concerts, Shen Nü i altres tresors amagats, Eva Kaué

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.