estrenes

Roser i Laura Cruells ens fan un regal de nadal avançat amb «La dansa»

Al disc solidari 'Petits regals d'elles' hi participen artistes osonenques com Paula Valls, Núria Graham o The Sey Sisters

Tots els beneficis recaptats amb la venda d'aquest àlbum aniran destinats a l'entitat 'Osona contra el Càncer'

Núria Graham ja ens desitja un bon Nadal

| 30/11/2018 a les 16:30h

Roser Cruells
Roser Cruells | Michal Novak
Avui posem fi al mes de novembre i sembla que el Nadal ja és cada vegada més a prop. Les llums dels carrers ja estan enceses, arreu hi ha anuncis de joguines infantils i colònies i ens descobrim, de sobte, mirant les primeres pel·lícules nadalenques i taral·lejant les nadales de sempre. Però si ja se us ha acabat el repertori anual, l'emissora osonenca Ona Digital ens porta aquest any una nova edició de cançons de nadal: Petits regals d'elles (Ona Digital, 2018). En aquesta segona entrega, per això, tots els temes han estat interpretats únicament per veus femenines. 

Dimecres estrenàvem una de les nadales que formen el disc, "Oh Christmas tree", cantada per Núria Graham, i avui us en portem una de segona, la versió que fan Roser Cruells (Els Catarres) i la seva germana Laura Cruells de "La dansa":


Les germanes Cruells s'han ajuntat de nou per versionar aquest tema d'Adrià Plana –membre de bandes com The Grampophone Allstars Big Band o la de Judit Neddermann–, que forma part del seu projecte en solitari El disc de la surgència (autoeditat, 2017).
 

Laura i Roser Cruells Foto: Arxiu


Com aquest, molts altres temes configuren el disc solidari. El 25 de novembre vam poder sentir el primer avançament, en forma de videoclip, de la cançó col·lectiva "Tingues bon Nadal", composta per Pep Sala


Des d'aleshores, com si fos un compte enrere que ens acosta a Nadal, cada dia s'ha estrenat un nou tema del disc. Els primers han estat el mític "We wish you a Merry Christmas" versionat per The Sey Sisters, la nadala de Bon Jovi –arranjada més tard per Jofre Bardagí i Glaucs– "Jo voldria que tot l'any fos com nadal" cantada per Laura Centellas, o "Que no sigui un somni" de Gemma Humet.

Juntament amb artistes com Joana Serrat, Paula Valls o Judit Muñoz, entre altres, s'han aplegat amb el propòsit d'amenitzar-nos el Nadal i, sobretot, de recaptar diners per a l'entitat Osona contra el Càncer. Aquesta, però, no és la primera vegada que Ona Digital engega un projecte solidari d'aquestes característiques. L'any passat ja va llançar un disc nadalenc que va tenir la participació d'artistes com Els CatarresOques GrassesObeses i algunes artistes que han volgut repetir aquest 2018 com Paula VallsThe Sey Sisters i Pep Sala, que en aquesta edició s'ha posat al volant per portar-ne la producció.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Roser Cruells, Laura Cruells, Petits regals d'elles, Paula Valls, Núria Graham, The Sey Sisters, Joana Serrat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.