actualitat

Sandra Bautista, guanyadora del #18Sona9

Menut s'emporten el Premi Joventut, L'Home Invent el Premi Èxit i Plou el Premi Cases de la Música

El Premi per Votació Popular també recau en L'Home Invent

| 14/11/2018 a les 23:10h

Sandra Bautista amb el Premi Sona9 2018 a les mans
Sandra Bautista amb el Premi Sona9 2018 a les mans | Carles Rodríguez
Sandra Bautista ha guanyat el concurs Sona9 2018 a la final en directe celebrada aquest dimecres 14 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona. El Premi Sona9 suposa per a la cantautora de Martorelles l'enregistrament i edició d'un disc amb un productor professional i una minigira de cinc concerts en festivals musicals com l’Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic i el Curtcircuit, entre d'altres. 
 

Menut amb el Premi Joventut 2018. Foto: Carles Rodríguez


El Premi Joventut, que obté el segon classificat del Sona9, ha estat atorgat a Menut. Aquest premi consisteix en l'enregistrament a Bucbonera Studios i edició digital d'un EP amb 4 cançons, més una minigira de tres concerts en diferents festivals musicals de Catalunya.
 

Ju (Premi Èxit Sona9 2017) ha entregat el Premi Èxit 2018 a L'Home Invent. Foto: Carles Rodríguez

 

El Premi Èxit, que s'atorga al tercer classificat, ha estat per a L'Home Invent, i comporta l'enregistrament de dues cançons a Bucbonera Studios, l'edició digital del single 
i una campanya de difusió als mitjans del concurs. 

El Premi per Votació Popular, dirigit al grup amb més vots del públic durant la final del Sona9, se l'ha endut la formació L'Home Invent, i consta de 1.000 euros en material musical. 
 
Plou. Foto: Carles Rodríguez

Enguany el Sona9 ha incorporat un nou guardó, el Premi Cases de la Música, al grup amb més projecció de futur de la fase final segons els professionals de les mateixes Cases de la Música de Catalunya. Se l'ha endut Plou i és un premi que consisteix en un programa de tutoria/coaching anomenat Incubadora Musical, que inclou uns packs d’accions amb l’objectiu d'ajudar el grup o solista a fer un salt qualitatiu en la seva carrera musical, amb producció, gravació, gestió, assessorament, seguiment de la carrera musical del grup i ajut a la creació. 
 
Senyor Oca. Foto: Carles Rodríguez

En el transcurs de la nit Senyor Oca, guanyadors de la darrera edició del concurs Sona9, han presentat les cançons del seu flamant disc Cant de pagès (Right Here Right Now, 2018). 

Sandra Bautista se suma a la llarga llista de guanyadors del Sona9, que en els darrers anys ha premiat grups com Senyor Oca (2017), Lakaste (2016), Est Oest (2015), Trau (2014), Copa Lotus (2013), Empty Cage (2012), Nyandú (2011) i La iaia (2010).
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, sona9, barcelona, sona9 2018, 18sona9, sandra bautista, final, menut, luz de gas, l'home invent

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.