Sona9

El millor del pop-rock català del 2018 al Sona9 d'iCat

El programa renova el format i presenta cinc entregues de l'escena catalana del 2018

Avui s'emetrà la segona entrega, dedicada al millor de l'any del pop-rock català

| 10/12/2018 a les 16:00h

Els Pets
Els Pets | Noemí Elias
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns a partir de les 23 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.

Dilluns passat, el programa va renovar el format per donar pas a la nova temporada del Sona9. Per fer-ho, vol dedicar cinc programes especials al millor de l'escena musical catalana d'aquest any 2018.

La segona entrega que podrem sentir aquesta nit homanatja els clàssics del pop-rock català que enguany han editat discos. I, precisament per això, no hi faltaran temes de grups de llarga trajectòria com Els Pets Joan Miquel Oliver, com també els ja consolidats Joan DausàDoctor Prats o Els Catarres. No obstant això, també s'hi sentiran alguns dels artistes més emergents del panorama actual com són SuuJuObesesSommeliers o Animal.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Animal, Joan Miquel Oliver, Doctor Prats, Els Catarres, Ju, Suu, Obeses, Joan Dausà, Els Pets, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.