Sona9

El millor del pop d'enguany al Sona9 d'iCat

El programa renova el format i presenta cinc entregues dedicades a l'escena emergent del 2018

A la tercera entrega d'aquesta nit s'hi sentiran El Petit de Cal Eril, Joan Colomo i Senyor Oca, entre altres

| 17/12/2018 a les 15:40h

El Petit de Cal Eril
El Petit de Cal Eril | Juan Miguel Morales
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns a partir de les 23 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.

Dilluns passat el programa va renovar el format per donar pas a la nova temporada del Sona9. Per fer-ho, dedica cinc programes especials al millor de l'escena musical catalana d'aquest any 2018.

La tercera entrega d'aquesta nit serà una continuació de l'anterior –en què s'homenatjava els clàssics del pop-rock– i hi podrem sentir el millor del pop en català publicat aquest any: del pop indie al pop d'autor, passant per l'electrònica i el hip-hop. Alguns dels artistes que s'hi radiaran són El Petit de Cal Eril, Germà AireJoan ColomoDa SouzaBedroomJansky, Marcel Lázara i Júlia Arrey i el guanyador del Sona9 2017, Senyor Oca, entre altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Bedroom, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Da Souza, Senyor Oca, Joan Colomo, El Petit de Cal Eril, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.