Festivals

Els Catarres, L'Últim Indi i Pavvla són alguns dels artistes que tocaran al festival Strenes

El festival gironí avança alguns dels músics que hi ha programats

Les noves confirmacions se sumen als concerts de Lax'n'Busto i Alfred Garcia

| 13/12/2018 a les 10:00h

Els Catarres
Els Catarres | Xavier Mercadé
El fertival Strenes de Girona ha anunciat noves confirmacions per a l'edició del 2019. Del 30 de març al 5 de maig passaran pels diferents escenaris de la ciutat artistes com Els Catarres, Rosana o Pavvla, entre altres. Les entrades es posaran a la venda aquest mateix vespre, a les 20 h.

Desgranant els artistes del segon avançament de la programació del festival, s’hi troben músics de renom nacional i també internacional. L’artista israeliana Noa és una de les primeres confirmacions internacionals i vindrà a Girona a presentar el seu nou àlbum, en què posa veu a dotze composicions de J. S. Bach. Pel que fa a músics catalans, el festival posa el llistó molt alt programant Els Catarres amb el seu espectacle únic i inèdit per l'ocasió pensat per auditoris 'Totes les Cançons parlen de tu'. També vol veure en directe el naixement de L’Últim Indi, el projecte personal d’Eduard Costa (exmembre d’Els Amics de les Arts) que farà a Girona el seu primer concert just després de publicar el primer àlbum en solitari. Al mateix temps, a l'Strenes també hi trobem les veus de Pavvla, que presentarà el seu segon disc, Secretly hoping you catch me looking (Luup Records, 2018); la música canària Rosana amb el seu nou espectacle, Como en casa, i del cantautor bisbalenc Miquel Abras, que tancarà com a fill pròdig el festival d’enguany.

Aquests artistes se sumen a les primeres confirmacions ja programades: el retorn de Lax’n’Busto després de sis anys sense cançons inèdites i el directe de l’exconcursant d’OT, Alfred Garcia, que presentarà el seu àlbum de debut, 1016 (Universal Music, 2018), que sortirà aquest divendres a la llum.
 

Cartell de l'Strenes

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Alfred Garcia, Strenes 2019, Festival Strenes, Els Catarres, L'Últim Indi, Pavvla, Miquel Abras, Lax'n'Busto, actualitat, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.