Concerts

El BarnaSants es presenta, vols anar a la festa inaugural?

Cesk Freixas, Xavier Baró i Montse Castellà, entre altres, participaran a la presentació del festival aquest dimarts a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

El BarnaSants 2019, de la A a la Z

| 14/01/2019 a les 11:06h

Cesk Freixas
Cesk Freixas | Juan Miguel Morales

La 24a edició del BarnaSants està a punt de començar. Per escalfar motors, aquest dimarts 15 de gener se celebra a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Roselló 515) la presentació del festival de cançó d'autor, que arrencarà el proper 19 de gener i s'allargarà fins al 29 de març.

A la presentació d'aquest dimarts es desgranarà la programació del BarnaSants, però a més també es podrà gaudir d'un grapat d'actuacions en directe d'alguns dels artistes que participen a l'edició d'enguany. Xavier Baró, Namina, Àngel Petisme, Montse Castellà, Joan Isaac & Sílvia Comes Cesk Freixas són alguns dels noms que pujaran a l'escenari de la Damm.

Et convidem a la presentació
Des d'Enderrock posem al vostre abast 20 entrades dobles per anar a la festa d'aquest dimarts. Les portes s'obriran a les 19.45 h i a les 20.15 h s'iniciarà l'acte amb les actuacions. Per aconseguir la teva invitació només cal que omplis aquest formulari i entraràs directament a la llista de convidats.


 

Especial: Barnasants
Arxivat a: Enderrock, Barnasants 2019, festivals, formulari, sorteig, Estrella Damm, presentació, Barnasants, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.