Estrenes

Ferint amb dignitat, així sona la nova cançó de Vàlius

"Ferir" és el primer avançament del quart disc del duet

'Senyal' es publicarà el 5 de març a través del segell The Indian Runners

| 08/01/2019 a les 12:00h

Un de les parelles més incombustibles de la música independent catalana torna a atacar aquest any. Aquesta primera frase no seria un bon titular, perquè any rere any Pol Serrahima i Gerard Segura s'activen ja sigui amb Vàlius, El Pèsol Feréstec, els karaokes que passegen per Barcelona o la hiperactvitat del petit però incombustible segell The Indian Runners. Aquest 2019 toca nou disc de Vàlius, concretament sortirà el 5 de març i es dirà Senyal (The Indian Runners, 2019). Avui en fem el primer avançament, això és "Ferida".



El quart disc dels barcelonins es compon d'onze cançons que segueixen l'estil simple, esmolat i directe dels anteriors treballs. La cançó que estrenem avui és, en paraules dels membres del grup: "Una crítica a portar massa enllà certa manera de pensar molt en voga actualment. Per tot arreu veiem molta insistència en cuidar-se un mateix, fugir de les situacions que ens comprometin massa emocionalment, allunyar-se d'això que s'anomena 'persones tòxiques', etc., però sovint s'obvia que, al capdavall, aquestes persones tòxiques som nosaltres mateixos, que tots sense excepció ferim i que, sí, és important cuidar-se, però també ho és adonar-nos del mal que fem als altres i responsabilitzar-nos-en fins a cert punt. Som uns moralistes".

Senyal inclou dues versions. La primera és l'adaptació d'una cançó de la banda Dead Moon, i a la segona reinterpreten a la seva manera un tema de The Fall a tall d'homenatge, ja que aviat farà un any de la mort del seu líder, Marc E. Smith. El concert de presentació del disc es farà el 29 de març, i encara s'ha de concretar on i amb qui, però asseguren que serà amb amics i grups que admiren, que venen a ser els mateixos.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Senyal, Vàlius, estrena, Ferir

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.