videoclips

Muy Stone critica les injustícies que pateixen els refugiats amb un nou clip

Estrenem el videoclip de "La mateixa sang", l'única cançó en català del darrer àlbum de la formació

| 11/02/2019 a les 13:00h

Muy Stone
Muy Stone | Arxiu grup
Davant la crisi de refugiats que estan presenciant les costes del Mediterrani, les formacions musicals catalanes no miren cap a una altra banda. La darrera reivindicació musical en matèria de drets humans és la de Muy Stone, que va incloure una cançó en català al seu últim disc i que ara l'ha transformat en audiovisual. Estrenem el videoclip combatiu de "La mateixa sang", el tretzè i últim tema de Pequeños mentirosos (autoeditat, 2018). 


Els membres del grup expliquen que aquest clip és una protesta contra les injustícies que pateixen les persones refugiades, sobretot pel que fa a la gestió política que se'n fa quan arriben a les nostres costes. De fet, Iván Aguilera, vocalista i guitarrista del grup, afirma que la intenció de Muy Stone és que la societat rebi aquesta cançó "com un acte d'humanitat, una crítica social des del fons dels nostres cors, perquè la gent prengui consciència d'aquesta situació horrible i per evitar que mori gent al mar".

Xavi Huerta, també vocalista i guitarrista de la banda, mostra el seu desig de remoure consciències a través de la música: "M'agradaria viure en un món en què les persones valguin més que els diners, que una ideologia religiosa o un tros de terra, i crec que el meu paper com a artista és intentar fer arribar aquest missatge".

Amb aquestes reflexions i els altres dotze temes del seu darrer àlbum, Muy Stone té planejat visitar durant aquests dos propers mesos moltes sales de concerts. Començaran per Donostia aquesta setmana i arribaran a Barcelona el 22 de febrer la sala El Medi. L'1 de març actuaran al bar musical Sinestesia, i l'endemà, 2 de març, a la Gastronoteca de Vila-seca.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, refugiats, actualitat, estrena, Muy Stone, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.