actualitat

Da Souza i Javier Lerín, guanyadors als Premis Ciutat de Palma

El quintet mallorquí s'emporta el premi Bonet de Sant Pere i Javier Lerín el premi a la millor obra audiovisual

| 22/01/2019 a les 20:00h

Da Souza
Da Souza | Alex Sardà
El quintet balear Da Souza es troba en estat de gràcia. Després d'haver rebut el guardó a millor disc de l'any als Premis de la Música Balear a la seva primera edició a final de novembre, el passat dissabte recollia el Premi Bonet de Sant Pere, dels Premis Ciutat de Palma, a la millor obra gravada pel seu disc Futbol d'avantguarda, somni i viatge d'Agustí Simó da Souza (Bubota, 2018).


Per la seva banda, el palmesà Javier Lerín s'emportava el premi a millor obra audiovisual per la seva peça documental Els ulls s'aturen de créixer, que va triomfar al passat Festival In-Edit amb dos guardons a millor documental per part de públic i crítica. La cinta explora la memòria en un retrat commovedor de Joan Serra, el germà de Miquel Serra. Aquest premi s'estrenava als Premis Ciutat de Palma i té una dotació de 10.000 euros per a la peça guanyadora.


La gala d'entrega, que va tenir lloc al Teatre Principal, va ser un dels actes emmarcats en les Festes de Sant Sebastià. La secció musical dels Premis Ciutat de Palma ha tingut com a guanyadors anteriorment el grup Cap de Turc (2016), amb membres de Jansky Oliva Trencada, i Joana Gomila Folk Souvenir (2017).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Da Souza, actualitat, EDR Balears, premis, Miquel Serra, Javier Lerín, Premis Ciutat de Palma

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.