actualitat

Pepet i Marieta respon a Vox amb un videoclip a favor de la llibertat d'expressió

Com a resposta a la denúncia que va interposar el grup ultradretà, la banda publica un audiovisual que reivindica el cos humà com a font d'inspiració artística

"Que nos quiten lo bailao" formarà part del proper EP del grup

Vox denuncia la formació Pepet i Marieta per «exhibicionisme»

| 22/01/2019 a les 14:00h

Fa dues setmanes el partit ultradretà Vox va interposar una denúncia contra el cantant de la formació Pepet i Marieta, Josep Bordes, per "exhibicionisme" per un striptease durant un concert que es va celebrar el passat mes de desembre a la plaça Major de Castelló, en el marc del 86è aniversari de les Normes de Castelló. Davant aquests fets, el grup ha decidit respondre amb el llançament d'un nou videoclip, "Que nos quiten lo bailao". 

Aquest clip és, segons els membres de la banda, una "oda a la llibertat d'expressió amb què reivindiquem el cos humà com a font d'inspiració artística", motiu pel qual no dubten a fer-hi aparèixer un home i una dona en roba interior. La màxima de l'audiovisual es resumeix en el vers 'ja pot caure el món a trossos, ballaran los nostres cossos', que forma part de la lletra de la cançó i que aposta per l'expressió a través del propi organisme.


Aquest audiovisual és el primer avançament de Cossos (autoeditat, 2019), un EP que la banda dedicarà a denunciar els atacs a la llibertat d'expressió i a mostrar el "clar retrocés que suposen per a la creació artística", expliquen els seus integrants.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Pepet i Marieta, llibertat d'expressió, Vox, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.