Festivals

Música i reivindicació feminista són les claus del festival MIM-A 2019

El festival se celebrarà el 16 de març a Santa Coloma de Gramenet

| 24/02/2019 a les 10:00h

Esmeralda Colette
Esmeralda Colette | Arxiu de l'artista
Queden poques setmanes perquè el festival MIM-A arrenqui. La primera edició de la festa se celebrarà el dissabte 16 de març al Mas Fonollar de Santa Coloma de Gramenet. El 2019 és l'any en què neix aquest festival gratuït, on durant tot el dia es podran veure els concerts de EstrogenuinasLas Niñas PerdidasSanta SalutElaneEsmeralda Colette La Femme Brutal. A més, també es podrà gaudir d'un vermut musical amenitzat per Siamiss Dj's

MIM-A és un projecte impulsat per l'Associació MIM (Mujeres de la Industria Musical) i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que pretén reivindicar el paper de la dona dins l'escena musical, davant la realitat que hi ha en aquest àmbit, on durant el 2017 la mitjana de participació de les dones als festivals de la península era d'un 15%.

A part dels concerts que tindran lloc d'11.30 a 00 h, paral·lelament també es programaran diferents activitats com la presentació de documentals i llibres, actuacions infantils i un mercat relacionat amb el món musical. També aquestes accions estaran protagonitzades íntegrament per dones, tot i que estan pensades perquè tothom pugui gaudir d'una jornada a favor d'una societat igualitària.
 

Cartell del Festival MIM-A

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Festivals, Mas Fonollar, Associació MIM, festivals, MIM-A

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.