Festivals

El Canet Rock 2019 exhaureix les entrades

Quatre mesos abans de la celebració del festival ja s'han venut les 23.000 entrades disponibles

Buhos oferirà un concert per a la presentació del disc recopilatori del Canet Rock

| 27/02/2019 a les 14:30h

El Canet Rock en plena efervescència
El Canet Rock en plena efervescència | Àlex Carmona
El Canet Rock es converteix en el primer gran festival de l'estiu que penja el cartell d'entrades exhaurides, i ho fa quatre mesos abans que se'n celebri la sisena edició. És la primera vegada que la gran festa de Canet de Mar, que aquest any se celebra el 6 de juliol, ven les 23.000 entrades que havia posat a disposició del públic.

El cartell d'aquest any porta els noms de La Pegatina, Doctor Prats, Els Catarres, Zoo, La Casa AzulEls Pets, qua ja són prou reclam per exhaurir existències. Les dotze hores ininterrompudes de música al Pla d'en Sala de Canet de Mar també seran possibles gràcies a Ju, Itaca Band, Buhos, Oques Grasses, la Companyia Elèctrica Dharma, Xavi Sarià i el Cor de la Fera, Suu, Roba Estesa i Miquel del Roig.

El primer contacte amb l'univers del Canet Rock serà el proper dimarts 19 de març amb el concert d'accés lliure i gratuït de Buhos al campus universitari de Vic. La banda presentarà el primer disc del Canet Rock, amb cançons de tots els artistes que hi actuen, i els beneficis de la venda d’aquest disc es destinaran a la plataforma Cultura amb Causa, de la qual forma part el Canet Rock.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Canet Rock, entrades exhaurides, Canet Rock 2019, actualitat, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.