Estrena

Oriol Tramvia ens vol regalar «Dos petons»

Estrenem una nova cançó del músic que presenta disc aquest divendres

Oriol Tramvia presenta el seu nou disc a l'Arts Santa Mònica

| 20/03/2019 a les 11:00h

Oriol Tramvia
Oriol Tramvia | Àngel Farrés
Hi ha qui ho deixa córrer i hi ha qui mai no para. Oriol Tramvia és dels segons. Més de quaranta anys després del seu primer disc, Bèstia (Zelesta/Edigsa, 1976), el pioner del punk català presenta aquest divendres el seu onzè treball, Lainopia (autoeditat, 2019), i avui n'estrenem una cançó. "Dos petons" és un poema d'Agustí Pons que Tramvia musica i que canta acompanyat d'Izä.



Joan Papasseit, Salvador Espriu o Miquel Bauçà són altres noms de la poesia catalana que també es passegen per aquest nou disc. Precisament de Papasseit n'arranja novament "Venedor d'amor", que ja formava part del seu primer disc.

En el pla musical, Tramvia s'envolta dels col·laboradors habituals en les seves últimes referències discogràfiques, amb les noves incorporacions de Cabosanroque, Pep Pascual, Josep Domínguez 'Txumy' (Sin Papeles i Discípulos de Otilia) i els grallers de la colla Castellers de Barcelona. Amb Lainòpia, el músic continua el seu procés de transformació i ofereix un disc de maduresa, més preciosista, sorprenent i avantguardista que altres vegades.

El concert-presentació de l'exmembre del Grup de Folk coincideix aquest divendres 22 de març amb l'exposició Si mireu el vent d'on ve. 50 anys del Grup de Folk, que repassa la curta però intensa trajectòria del grup, i que tancarà les portes el diumenge 24 de març.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Lainòpia, Dos petons, Oriol Tramvia, estrena, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.