Videoclips

Falciots Ninja fan «Festa» amb el seu nou videoclip

Estrenem el clip d'aquesta cançó que forma part del seu darrer disc, ‘Gràcies per tot’ (RGB Suports, 2019)

Falciots Ninja: «Gravem discos curts perquè volem aprofitar la frescor de les composicions»

| 02/05/2019 a les 13:00h

Falciots Ninja
Falciots Ninja | Arxiu del grup
Amb el nou disc de Falciots Ninja no s'acaben les novetats, la banda continua tenint coses per ensenyar: avui estrenem el videoclip de la cançó "Festa". El tema pertany al seu nou EP Gràcies per tot (RGB Suports, 2019), que va veure la llum el passat mes d'abril. Amb aquest disc, el grup vol agrair el suport de tota la gent que els ha acompanyat al llarg d'aquests cinc anys, durant els quals han publicat quatre discos.


Aquest tema dista una mica de la resta de cançons del disc, ja que està fet amb una certa ràbia, tal com queda demostrat amb la baralla del videoclip. És una metàfora de la vida, ens parla del pas del temps i de la incapacitat que tenen moltes persones de viure el moment, perquè estan massa pendents del futur o encallats en el passat. 'Que no pari la festa', canta la tornada del tema, que ens vol dir que "gaudim una mica més del moment i que ens deixem portar pel que està passant", ens explica Albert 'Ret', cantant i guitarrista del grup.

En aquest disc els barcelonins han decidit fer un gir sonor i apostar per unes cançons en un format més acústic, enfocant-se cap a un pop lluminós amb ritmes de soul i reggae. Però aquesta no és l'única novetat de l'àlbum; Falciots Ninja, que sempre havien optat per produir-se ells mateixos els discos, aquesta vegada han confiat la producció  a Berni Sánchez (Mine!), amb qui estan muntant un nou estudi. L'experiència va donar bons resultats, explica Ret: "Vam deixar que ho fes a la seva manera i el resultat ens va sorprendre molt".

Els darrers dies ja hem pogut veure en directe la formació, però aquest dissabte 4 de maig faran la presentació oficial del nou disc a la sala Vol en el marc del Curtcircuit, on compartiran escenari amb Ominira.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Festa, Falciots Ninja, Gràcies per tot, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.