Cançó

Escolta Judit Neddermann cantant en català al nou disc d'Alejandro Sanz

La cançó "Este segundo" combina les veus de la maresmenca i el madrileny

Titulat '#Eldisco', és el dotzè treball d'estudi de Sanz

El 8 de juny presentarà l'àlbum a Cornellà de Llobregat

Judit Neddermann col·labora al nou disc d'Alejandro Sanz

| 05/04/2019 a les 11:50h

Judit Neddermann
Judit Neddermann | Michal Novak
Alejandro Sanz ha publicat nou disc, #Eldisco (Universal, 2019), on una de les col·laboracions és catalana: Judit Neddermann. Es tracta de la setena cançó, "Este segundo". Les dues veus s'entrellacen en els 2.25 minuts que dura la cançó. La cantautora maresmenca hi canta en català i Sanz en castellà, excepte en un vers que canten plegats en català, 'passa per davant'.

Fa uns dies Neddermann ja va explicar a Enderrock la il·lusió que li havia fet la proposta i la gran experiència que ha estat per ella poder participar en un àlbum d'un artista tan rellevant com és Alejandro Sanz

Es tracta d'una cançó reposada, a veus i guitarra, amb arranjaments de corda. Una peça feta a mida per la veu de Judit Neddermann i també que mostra el vessant més líric de Sanz. Curiosament, el segon disc de Neddermann es titula Un segon (Satélite K, 2017), i hi comparteixen la temàtica de la intensitat del present i el pas del temps. 

El 8 de juny el músic presentarà el nou treball a l'estadi de l'Espanyol a Cornellà de Llobregat, però ja no en queden entrades a la venda.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, #eldisco, Este Segundo, Judit Neddermann, Alejandro Sanz, actualitat, col·laboració

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.