Estrena

Estrenem «El sentit de les coses», nou avançament d'El Petit de Cal Eril

'Energia fosca' es publicarà aquest divendres 17 de maig

Després de "Sento" i "Ets una idea", Joan Pons ens descobreix el quart tema del seu nou disc

El Petit de Cal Eril: «És el disc més positiu que he fet mai»

| 13/05/2019 a les 13:36h

El Petit de Cal Eril
El Petit de Cal Eril | Roger Guaus
Aquest divendres 17 de maig El Petit de Cal Eril publicarà el seu setè disc, el tercer en els últims quatre anys. L'energia i la creativitat de Joan Pons i companyia sembla que no tenen límits; Energia fosca (Bankrobber, 2018) és un disc de vuit cançons que vol passar la pàgina del pop metafísic, i avui n'estrenem el tercer avançament, la cançó "El sentit de les coses".



La quarta cançó de l'àlbum és un delicada composició pop on sentim una sonoritat canviada respecte a les cançons del disc Triangular (Bankrobber, 2018). Joan Pons explica així aquests canvis: "Intentem allunyar-nos del so de l'anterior no només amb els arranjaments sinó amb els instruments, per canviar la sonoritat del grup a cada disc. És una cosa de la qual em sento prou content perquè sempre anem trobant un nou camí".

L'àlbum, que surt publicat aquest divendres, el van enregistrar durant deu dies de gener al Mas Ceret de les muntanyes de Prades amb energia solar. El nom del disc podria venir d'aquesta coincidència, però Pons ja el tenia pensat d'abans: "Potser un o dos mesos abans ja l'havia decidit. Tampoc sabia si les cançons que jo faria i l'estètica que hi donaríem encaixaria o no. Però ho vaig veure de seguida, encaixava tot molt bé".

La primera oportunitat per veure la banda i sentir aquestes noves cançons en directe serà al festival Aphònica de Banyoles. La data que cal marcar al calendari és el 30 de maig, i el lloc és el Teatre Auditori de la capital del Pla de l'Estany.
 

Portada d''Energia fosca'

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Energia fosca, Aphònica, El Petit de Cal Eril, estrena, El sentit de les coses, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.