Sorteig

Et convidem al concert de Pavvla a Peralada. Hi vols anar?

La cantant i actriu serà l'encarregada de tancar el cicle De Prop que se celebra a la sala Cotton Club del Castell de Peralada

| 10/06/2019 a les 18:00h

Pavvla
Pavvla | Xavier Mercadé
Vols gaudir d'una proposta musical catalana de primer nivell en un marc incomparable? Des de principi d'any el Castell de Peralada i el seu cicle Concerts de Prop han ofert diversos concerts exclusius, i aquest 14 de juny tindreu l'última oportunitat de gaudir-ne de la mà de Pavvla.

La cantant santcugatenca és l'última artista que participarà en aquest cicle, de caràcter mensual, on ja s'han pogut presenciar els concerts de Núria Graham, Mazoni, El Petit de Cal Eril, Pau Vallvé i Joana Serrat. Concerts de Prop té la voluntat d'oferir concerts de qualitat amb un aire íntim i proper dins un castell del segle XIV i amb una capacitat limitada, elements que fan d'aquestes vetllades nits inoblidables.

L'encarregada de tancar el cicle és la cantant indie i folk Paula Jornet, més coneguda com a Pavvla. La jove de només 23 anys portarà el seu directe explosiu i intimista a la sala Cotton Club del Castell de Peralada. Pavvla ve avalada per centenars de concerts en territori nacional i internacional, i dos discos i un EP al sarró amb una gran evolució durant la seva breu carrera. La primera referència, Creatures (Seven Hundred Little Records, 2016), és un disc de folk amb tocs electrònics molt més innocent que Secret hoping you catch me looking (Seven Hundred Little Records i Luup Records, 2018), el seu últim elapé, que amb un so molt més fosc i profund s'ha guanyat l'admiració de crítica i públic.

Hi vols anar? 
Si vols aconseguir una invitació doble gratuïta per al concert de Pavvla dins el cicle Concerts de Prop del divendres 14 de juny a les 23 h, només cal que omplis aquest formulari.
Arxivat a: Enderrock, sorteig, Pavvla, Pau Vallvé, Joana Serrat, El Petit de Cal Eril, Núria Graham, Mazoni, Peralada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.