Sona9

El Petit de Cal Eril passarà pel programa «Sona9» d'iCat

També sentirem els dos primers semifinalistes del concurs Sona9

| 20/05/2019 a les 16:00h

El Petit de Cal Eril
El Petit de Cal Eril | Roger Guaus
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau a iCat. Cada dilluns a partir de les 23 h, el programa radia la millor música catalana actual, dedicant un ampli espai a propostes emergents com les que surten del concurs Sona9.

Aquesta nit les noves cançons d'El Petit de Cal Eril, del disc Energia fosca (Bankrobber, 2019), gravat amb energia solar i impregnat de forces tel·lúriques, seran les protagonistes del programa. A més, podrem sentir els dos primers semifinalistes del concurs Sona9, escollits per votació popular als concerts de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm: Grup de Reforç i The Tyets.

Durant el programa també repassarem les novetats més destacades de Macaco, que canta amb Jorge Drexler i Joan Manuel SerratCarla, Toni Xuclà acompanyat de la veu d'Eva KauéRusó Sala i The Pinker Tones amb Quartet Brossa, així com Valtonyc amb Senyor OcaGuineu i Itaca Band.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, sona9, iCat, Grup de Reforç, The Tyets, Macaco, Jorge Drexler, Carla, Joan Manuel Serrat, Toni Xuclà, Eva Kaué, Rusó Sala, El Petit de Cal Eril, The Pinker Tones, Quartet Brossa, Valtonyc, Senyor Oca, Guineu, Itaca Band, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.