Actualitat

El Mercat de Música Viva de Vic es fixa en Portugal; et convidem a les seves jornades professionals

Enderrock facilita invitacions dobles per participar a les jornades

Esperit!, Maruja Limón i Jorge Da Rochas oferiran un concert en el decurs de les jornades

| 21/05/2019 a les 16:30h

Maruja Limón
Maruja Limón | Arxiu del grup
El Mercat de Música Viva de Vic organitza unes jornades professionals per conèixer les claus d'accés als mercats internacionals, en concret, les estratègies promocionals i de contractació per accedir al mercat de Portugal. La cita tindrà lloc els dies 23 i 24 de maig a l'Antiga Fabrica Estrella Damm. L'objectiu de les jornades és donar a conèixer la situació actual del mercat musical de Portugal, així com facilitar les relacions entre els professionals catalans i els professionals de la indústria portuguesa. 

El dijous 23 es duran a terme diverses sessions on participaran diferents professionals del sector, així com una trobada informal entre aquests i tres showcases on actuaran Eperit!, Maruja Limón i Jorge Da Rochas. Les jornades acabaran el divendres 24 amb les sessions de speed meetings entre els participants. 

Hi vols assistir?
Des d'Enderrock posem a la vostra disposició invitacions dobles perquè pugueu assistir i participar a la jornada del dijous 23. Podeu aconseguir les invitacions omplint aquest formulari.
Arxivat a: Enderrock, Jorge Da Rocha, Estrella Damm, Maruja Limón, Esperit!, Jornades professionals, actualitat, Mercat de Música Viva de Vic, MMVV

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.