Actualitat

Gertrudis regala un tast del seu proper disc

Amb el tema "Bon dia vida" estrenen una temporada d'estiu en què faran una vintena d'actuacions

| 21/06/2019 a les 16:06h

Gertrudis
Gertrudis | Arxiu del grup
Des de la Garriga no paren d'arribar notícies. A més del nou EP de Joan Garriga i Mariatxi Galàctic, també Gertrudis ens ha estalviat l'espera del proper treball amb un nou tema que estrenen avui. "Bon dia vida" és l'avançament d'un disc que estan enregistrant ara mateix i que sortirà publicat a la tardor. Serà el vuitè treball d'estudi d'un grup amb una ja dilatada carrera, iniciada quan encara anaven a l'institut. 

La cançó, que han batejat amb els adjectius "estiuenca i positiva", suposa l'avançament d'una renovació que arribarà a grans trets amb l'àlbum complet. La incorporació d'elements electrònics i la secció de vents són les principals novetats que podem trobar ja en aquest primer petit tast. Un cant a l'optimisme per començar la jornada amb bona cara.


Gertrudis no s'aturaran els propers mesos i enllaçaran les sessions d'enregistrament del disc amb una gira estival que té previst portar-los a les festes majors de moltes poblacions. Els concerts seran a Vilassar de Mar (22 de juny), Viladecavalls (7 de juliol), Formentera (24 de juliol), Andorra (2 d'agost) i Malgrat de Mar (16 d'agost), entre altres llocs.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, videoclip, mestissatge, Gertrudis

COMENTARIS

Ben tornats!!!

Marta Molins , 05/10/2019 a les 14:43

M encanta Gertrudis! Genial el nou disc. Però en directe sempre sonen molt pitjor que els altres grups. No sé què pasa.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.