Festivals

Estereofònics torna a banyar de música les platges de la Costa Brava

Castell d'Aro, S'Agaró i Platja d'Aro són les localitats on se celebrarà el festival, que porta 83 propostes diferents durant l'època estival

El juny ja és mes de festivals; 15 cites que no et pots perdre

| 07/06/2019 a les 17:00h

The Sey Sisters
The Sey Sisters | Arnau Oriol
Des de fa uns anys els dies d'estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró no només són sinòmim de sol i platja, sinó també de bona música. Estereofònics va néixer el 2015 com a segell que aplegava els diversos festivals, cicles i festivitats musicals d'aquesta tríada costanera. El programa d'enguany proposa 83 concerts durant 113 dies, de l'1 de juny al 21 de setembre, i engloba música per a tots els gustos i edats, des del rock fins a la música de cambra, passant pels ritmes més festius i pel jazz. A més, cal destacar que gran part d'aquests concerts són de caràcter gratuït i en localitzacions idònies per arrodonir un dia de platja.

Estereofònics engloba dotze festivals, i aconsegueix així una pluralitat elevada a l'abast de molt pocs festivals: concerts inaugurals, festivals Propers, Xalaro, Nits de Jazz, Desemboca i Sardanes i Havaneres, la Festa Major de s'Agaró, la Festa Major de Platja d'Aro, la Festa Major de Castell d'Aro, el Festival Internacional de Música de s'Agaró, el Festival de Guitarra Girona Costa Brava i el FestiSurf Costa Brava.

La jove cantautora Pavvla arriba al Propers amb el seu segon LP, Secretly hoping you catch me looking (Seven Hundred Little Records i Luup Records, 2019). Al mateix festival tocarà Clara Peya, que hi portarà Estómac (Satélite K, 2018), el seu últim disc, i un espectacle carregat de passió i coratge. Canviant totalment d'estil, també podrem sentir el perenne trio garriguenc Gertrudis, que ens assegura festa i rumba catalana en una nit de festa popular.

Si voleu sentir música d'arrel i tres veus que brillen per si mateixes no us podeu perdre The Sey Sisters i el seu homenatge a l'Àfrica i la música afroamericana. Si el que busqueu és pur rock'n'roll, podeu optar pels joves barcelonins The Sick Boys, els veterans Mambo Jambo i el saxo de Dani Pérez. Aquests i molts altres concerts abraçaran el Mediterrani i els afortunats que s'hi apropin al llarg de l'estiu.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Clara Peya, The Sick Boys, Pavvla, The Sey Sisters, festivals, Gertrudis, Estereofònics, Costa Brava, estiu, festivals d'estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.