Sorteig

Cançons amb història; sortegem els nous llibres il·lustrats de l'editorial Nanit

Participa-hi, pots guanyar un dels dos packs amb les darreres novetats de l'editorial infantil

| 26/06/2019 a les 17:00h

Il·lustració del conte
Il·lustració del conte | Montse Forradelles
Quan les cançons amaguen històries, aquestes poden engrandir-se gràcies a la perspectiva de cadascun dels oients. Poden esdevenir situacions personals amb les quals ens identifiquem o poden ser aventures alienes a les nostres vides que ens desperten emocions ben diverses. En tot cas, la música és una bona excusa per deixar-nos endur per la imaginació i pel que la lletra o els acords i les melodies ens transmeten. 

L'editorial Nanit ens proposa endinsar-nos en la cançó "Invencibles" d'Els Catarres, amb una història d'amor entre germans. És el quart conte que publica aquesta editorial, i en aquest cas hi surten sentiments com la gelosia o l'enveja. A més, la història reivindica també el poder de la imaginació dels nens i nenes per convertir cada dia que viuen en una aventura particular. Per això veurem els dos germans viatjant per mons estranys creats per ells mateixos on es troben víkings, gegants i altres personatges.

Els contes de Nanit estan pensats per a infants d'entre quatre i vuit anys, i el que pretén l'editorial és donar a conèixer cançons emblemàtiques de la música catalana als més petits perquè les puguin entendre a través dels contes. Anteriorment, l'editorial ja ha publicat altres contes dedicats a cançons com el "Bon dia" d'Els Pets, "Compta amb mi" de Txarango i, més darrerament també, "Ara som gegants" de Joan Dausà. Les autores són Laia Figueras i Núria Puyuelo, i les il·lustracions són a càrrec de Montse Forradelles.

Participa en el sorteig
Si vols entrar en el sorteig de dos packs amb els últims contes infantils publicats per l'editorial Nanit, Ara som gegants i Invencibles, només cal que omplis aquest formulari i creuis els dits.
Especial: Concursos
Arxivat a: Enderrock, sorteig, Invencibles, Joan Dausà, Els Catarres, Els Pets, Nanit

COMENTARIS

M'agraden molt els contes

Bruno, 28/06/2019 a les 10:11

Holaaaa!
Em dic Bruno i tinc 2 anys. Des de ben petit la mama i el papa m'han fet agafar l'hàbit de mirar contes! I ara m'encanten!! Mi entretención mooolt! Seria molt xulo guanyar un lot d'aquests contes tant bonics!

M'agraden molt els contes

Bruno, 28/06/2019 a les 10:16

Holaaaa!
Em dic Bruno i tinc 2 anys. Des de ben petit la mama i el papa m'han fet agafar l'hàbit de mirar contes! I ara m'encanten!! Mi entretención mooolt! Seria molt xulo guanyar un lot d'aquests contes tant bonics!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.