Festivals

Crisix encapçalen el 19è Can Mercader Festival

La clàssica cita del mètal a Cornellà de Llobregat celebrarà l'edició d'enguany el 13 de juliol

El retorn de 11Bis també és un dels reclams del festival

| 02/07/2019 a les 10:00h

Crisix serà un dels plats forts d'aquesta edició
Crisix serà un dels plats forts d'aquesta edició | Xavier Mercadé
El proper dissabte 13 de juliol arrenca el Can Mercader Festival a Cornellà de Llobregat. La dinovena edició oferirà concerts gratuïts de bandes referents del mètal de casa nostra. Amb un únic dia de concerts, la ciutat del Baix Llobregat rebrà una intensa dosi de grups eixordadors que presentaran les seves novetats discogràfiques.

En aquesta edició les bandes presents són Crisix (la Conca d'Òdena); Seek Em All, que faran un tribut a Metallica (Barcelona), Daeria (Barcelona), Jolly Joker (València) 11 Bis (el Baix Llobregat) Scape Land (Cadis) Worth (Barcelona) i Thy Omen (Cornellà de Llobregat).


Als dos escenaris del Can Mercader Festival hi haurà espai per a la presentació dels nous treballs de totes les formacions. Trenta-sis anys després, cal destacar el retorn als escenaris dels mítics 11 Bis, que aviat gravaran nou disc amb el títol 36 años después. L'actuació estrella del festival serà la de Crisix, que vindran a Cornellà després d'haver fet gira per tot Europa i l'Amèrica Llatina i haver participat a cites com el Graspop (Bèlgica), Kalikenyo Rock (Juneda), Resurrection Fest (Galícia) i properament al Wacken (Alemanya). Repassaran el seu darrer disc, Against the Odds (Listenable Record, 2018), abans de viatjar al setembre per primer cop als Estats Units.

Aquest any les entitats solidàries que participaran al festival són HXC (Hardcore Hits Cancer), Tatuadores por la Paz, Hell Awaits Metal Bar, Metal Hands i Rock School Barcelona, amb sorteig de masterclasses gratuïtes de guitarra, baix, bateria, veu i teclats. A més, també hi haurà estands de marxandatge oficial del festival i dels grups participants.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Jolly Joker, Daeria, Scape Land, Cornellà del Llobregat, Can Mercader Festival, 11bis, Crisix, Worth, Thy Omen

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.