Festivals

Igualada, ciutat oberta a la música

El Festival Anòlia arriba d'aquí a uns dies a la 31a edició amb un cartell gratuït ple de joves referents de la música catalana

| 08/07/2019 a les 15:00h

Concert del Festival Anòlia
Concert del Festival Anòlia | Xavier Mercadé
L'Anòlia és un festival veterà que ja té 30 anys de vida, i la llista d'artistes que formen el cartell d'enguany demostra que la renovació és la clau del seu èxit. Des del proper dissabte 13 fins al 20 de juliol, músics d'estils diversos faran realitat una programació ben variada. Fem un recorregut pels artistes que ens trobarem en aquesta consolidada cita de la Catalunya central.

Festa de la casa
Oques Grasses és sinònim de gresca assegurada. Amb Fans del sol (Halley Records, 2019) han revitalitzat, més encara, la seva carrera i són un dels grups més actius i amb més seguidors de Catalunya actualment. Els osonencs actuaran el dissabte 13 a la una de la matinada al Parc Central.

El Diluvi també aportarà la seva part de gresca presentant Junteu-vos (Halley Records, 2019). El grup valencià ha volgut col·laborar amb Roba Estesa, Balkan Paradise Orquestra i Ebri Knight per a aquesta darrera referència, que es presenta com un homenatge festiu a Ovidi Montllor. A Igualada el faran el dimecres 17 al Pati del Museu de la Pell.

A la moguda festiva s'hi sumen Contracorrent, Porto Bello i JoKB, aquest últim com a grup referent de l'escena igualadina, que encetarà la setmana presentant el disc Ohana (autoeditat, 2019), el dissabte 13 de juliol al Parc Central.

Alfred per a tothom
Amb el seu pas per OT i el seu disc de debut 1016 (Universal, 2018), Alfred García s'ha convertit en una de les veus essencials del pop actual. El jove cantant del Prat oferirà a l'Anòlia un els pocs concerts gratuïts de la seva atepeïda agenda estiuenca. Abans, però, serà el torn de Roger Argemí, que escalfarà els motors de la nit del 20 de juliol.
 

Alfred serà un dels grans reclams del festival. Foto: Juan Miguel Morales


Compromís d'autor
La celebració dels 15 anys de trajectòria fa d'aquesta una temporada especial per a Cesk Freixas. El cantautor ha estrenat enguany el seu setè disc, Festa Major (U98 Music, 2019), de vena activista i celebrativa. Freixas no deixarà de banda el seu repertori més clàssic i el barrejarà amb les noves composicions. A més, el cantant tornarà al bar Jimmy Jazz, on va debutar. El concert serà el dimarts 16 de juliol. 

Dosi de hip-hop
Lildami farà gala del seu flow urbà a l'alça. Des del gener que el terrassenc defensa el seu últim disc, Flors mentre visqui (Halley Records, 2019), actuant a ciutats i pobles de tot el país. 'Dami' és una de les figures imprescindibles de la nova escena de rap català, i el concert del 18 de juliol serà prova de la seva potència al Pati del Museu de la Pell. L'acompanyarà la força rebel de Joina, que obrirà la nit.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Anòlia, Roger Argemí, Contracorrent, Porto Bello, JokB, Joina, Alfred García, Cesc Freixas, Lildami, El Diluvi, Oques Grasses, Igualada, Festival Anòlia, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.