Actualitat

La música a les Festes de Gràcia, en quatre punts cardinals

Entre el 15 i el 21 d'agost, els carrers i places del barri barceloní acolliran una gran varietat de concerts

| 29/07/2019 a les 13:30h

Pepet i Marieta
Pepet i Marieta | Bernat Almirall
Aquest divendres passat va publicar-se el gros principal d'activitats que conformaran les Festes de Gràcia d'enguany. Del 15 al 21 d'agost el barri barceloní s'omple d'una gran  variada oferta d'activitats. A nivell musical, hi ha concerts pràcticament a cada cantonada.  Us proposem uns quants punts neuràlgics on la música fa anys que hi corre. Són petits festivals dins de les Festes de Gràcia que els habituals coneixen des de fa temps. Comencem per quatre punts cardinals que no et pots perdre.

Plaça del Folk
Pels dies de Festes, la plaça del Sol es converteix en la Plaça del Folk. La d'aquest any és la quinzena d'una de les ubicacions obligades pels passejants. Als tradicionals tallers de música i danses populars, s'hi uneix aquest any l'espectacle familiar Recordant Xesco Boix que estarà conduït per diferents artistes i que tindrà lloc cada migdia. A banda, el festival es completarà amb les actuacions de Pepet i Marieta (dijous 15 d'agost) d'El Pont d'Arcalís i Fanfarra (dissabte 17), Spontus i Manu Sabaté (diumenge 18), Los Sirgadors (dilluns 19), La Típica (dimarts 20) i Arrels de Gràcia (dimecres 21).


Error! fest
Arriba la quarta edició d'aquesta festa interna de la festa major gracienca que ja s'està començant a reivindicar com a tradicional per aquells fans dels sons alternatius i guitarrers. Durant els dies 15 i 16 d'agost a la plaça Rovira i Trias, els grups escollits pels impulsors de l'estudi Error Design que també es troba a Gràcia seran: Bad MongosF/E/A (Forces Elèctriques d'Andorra), GambardellaPlayback Maracas, VioletsZeidunXavier CalvetLuces Negras i Golíat


Festigàbal
Els jardins de la Sedeta, als extramurs de Gràcia, acolliran el Festigàbal, el festival de dos dies que organitza el bar Heliogàbal i que arriba a la 14a edició els dies 16 i 17 d'agost. La primera jornada tindrà com a protagonistes Joan Colomo, Rombo, Marialluïsa i Arrels de Gràcia, mentre que el dia següent Melenas, Power Burkas, Mourn i Aliment encadenaran els concerts per acabar amb DJ Waterparties com a final de festa.  


Blackcelona
Torna, per setè any consecutiu, la marató de música negra a càrrec del col·lectiu Blackcelona. El Festival Blackcelona Rovira Experience dedicarà la jornada del 17 d'agost al blues, el soul, el funk i a tot el ventall d'estils afroamericans. La plaça Rovira s'omplirà amb els concerts de les bandes barcelonines The Crabtones, Mampön i The Sick Boys.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, agenda, Blackcelona Rovira Experience, Plaça del Folk, Error! Fest, Festigàbal, Gràcia, Festa Major de Gràcia, Festa Major, Barcelona, concerts

COMENTARIS

Plaça del folk

Anònim, 13/08/2019 a les 14:07

Per alguna eaó a la plaça del folk no hi ha els grups del divendres 16?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.