sorteig

Vuit essències per a un festival

Sortegem dues entrades dobles per acudir als concerts del 31 d'agost del Festival Essències

Gerard Quintana, Quimi Portet i Xarim Aresté són alguns dels artistes que hi tocaran

| 21/08/2019 a les 09:00h

Festival Essències 2018
Festival Essències 2018 | Arxiu festival
En el més profund de les cançons d'un artista es troba la seva essència, la marca de la casa que fa especial la seva música i que aflora quan es mostra en directe. A la localitat de Montblanc compten els dies per aquesta primavera musical, que tindrà lloc els dies 30 i 31 d'agost dins de la programació del Festival Essències, i que augura una contundent entrada al curs escolar.

L'edició d'enguany de la cita de la Conca de Barberà té dues nits amb maridatge propi. La primera, corresponent al 30 d'agost, estarà dedicada al gènere del jazz, amb les actuacions de The Sey Sisters i el seu gospel pletòric, els més de vint anys de trajectòria de Gorka Benítez Trío, la fusió apassionada de l'espectacle Flamenco Quartet de Perico Sambeat i la mescla interdisciplinar de Carles Benavent Trío amb el ballarí Tomasito. Tots s'acompanyaran d'una mostra de de vins i caves amb DO Conca de Barberà.

En la segona jornada de directes del Festival Essències, el maridatge prendrà forma de cervesa artesanal. Iniciarà la màgia la cantautora Namina i la seguirà un trident de pesos pesants format per Gerard Quintana, Xarim Aresté i Quimi Portet. El líder i vocalista de Sopa de Cabra hi presentarà l'espectacle Intocables, en què interpretarà cançons perseguides i prohibides que, malgrat la censura, tenen un lloc privilegiat en l'imaginari musical col·lectiu. Per la seva banda, el músic de Flix invocarà el poder rocker del darrer àlbum: Els nus i altres mons (U98, 2019), i l'osonenc Quimi Portet farà gala del desè treball de la seva trajectòria en solitari: Festa Major d'Hivern (Fina Estampa, 2018).

Vols acudir als concerts del 31 d'agost del Festival Essències?
Si la nit de rock i cervesa artesanal t'ha robat el cor, encara ets a temps de poder acudir a la cita. Sortegem dues entrades dobles pels concerts de la nit del 31 d'agost, només has d'omplir aquest formulari i creuar els dits per ser-ne el guanyador.
 

Festival Essències 2018 Foto: Arxiu festival

Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Festival Essències, sorteig, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.