Sona9

Daniel Rosell, jugant amb les ombres

El cantautor de Picassent és un dels sel·leccionats després de triomfar en la fase valenciana del Sona9

| 02/08/2019 a les 15:00h

Daniel Rosell
Daniel Rosell | Carles Rodriguez
Daniel Rosell ve de la població valenciana de Picassent, es tracta d'un músic heterodox que beu de la cançó d’autor i del folk i que canta sobre les grans temàtiques que sustenten la vida: l’amor, la identitat o el món que ens envolta. Amb el treball Les ombres (autoeditat, 2019) ha estat nominat als premis Ovidi de la música en valencià en dues categories: com a millor disc de cançó d'autor i com a millor lletra per la cançó "Fulla d'arbre caduca". 


Per defensar aquest treball que defineix com introspectiu i amb molt de color, aquest 2019 llança també un nou format electrònic pels concerts en solitari. Tot i així, sovint es fa acompanyar d'un grup format per Pablo Rosell (bateria), Miguel Ángel de la Encarnación Cuadrado (teclats i sintetitzadors) i Pablo Jordà (baix).

Rosell es declara amant del corrent de músics de l’anomenat pop metafísic, com Ferran Palau, Germà Aire, El Petit de Cal Eril o Núria Graham, i també d’influències de fora, com José González, Damien Jurado o Devendra Banhart.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9 2019, Sona9, Daniel Rossell, Picassent, EDRValencià

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.