concerts

Pop balear de moda a l'Almo2bar

Cabot i Salvatge Cor actuen aquest divendres 22 a la sala de Barcelona i en sortegem dues entrades dobles

| 19/11/2019 a les 12:30h

Cabot
Cabot | Arxiu grup
La sala Almo2bar de Barcelona acollirà aquest proper divendres 22 de novembre el Mallorca Pop Weekend en una edició encapçalada pels grups emergents Cabot i Salvatge Cor, en una funció única que sense cap dubte farà moure el cos als assistents. 

L'encarregat d'obrir la nit serà el quartet de Marratxí, finalista del Sona9 2018, que pujarà a l'escenari del carrer Bruniquer per presentar l'últim àlbum, Llengües (Blau, 2019), format ni més ni menys que per tretze cançons de pop-folk i rock amb temàtiques d'arrel i de riquesa lingüística pròpia de les Balears. 

Acte seguit serà el torn de Salvatge Cor, el grup guanyador del premi Joventut del Sona9 2017 que, en poc temps, s'ha consolidat com una de les bandes imprescindibles en l'escena de pop-rock mallorquina. La banda tocarà, entre altres, les cançons de l'últim treball, Bruixes (DiscMedi, 2019), una referència farcida de ritmes pop-punk i poesia contemporània. 

Vols anar-hi?
Si vols acudir a la cita de l'Almo2bar, estàs de sort. Sortegem dues entrades dobles pel Mallorca Pop Weekend, només cal que omplis el formulari per participar al concurs. 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Cabot, concerts, Salvatge Cor, Barcelona, concert, sorteig, Almo2bar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.