concerts

Els Amics de les Arts, Suu i Nil Moliner, entre els destacats del GuitarBCN 2020

El festival barceloní aposta per la qualitat amb artistes internacionals com Noa i Danny Ocean

| 03/12/2019 a les 14:00h

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Arxiu del grup
El Guitar BCN va anunciar ahir el cartell definitiu de l'edició 2020, un amalgama d'actuacions que compta amb propostes per a tots els públics i, en especial, amb concerts de presentació d'artistes locals de primera línia. El festival arrencarà motors el 25 de gener al Gran Teatre del Liceu amb l'actuació de Los Secretos, i s'allargarà fins a finals de juny, passant per diverses sales d'arreu de la capital catalana com ara la sala Apolo, la Barts, el Sant Jordi Club o l'Auditori del Fòrum. 

Entre els plats forts de la programació, hi ha l'esperada presentació del nou disc d'Els Amics de les Arts a Barcelona, que pujaran a l'escenari del Fòrum el vespre del 16 de maig. Seguint amb les estrenes, el Guitar BCN també gaudirà del debut del directe de la cantant Suu, el 25 d'abril a la Barts. Per altra banda, també hi actuaran els més metafísics de l'escena, Núria Graham i Ferran Palau, a l'escenari del carrer Nou de la Rambla i a la Sala 2 de l'Auditori, respectivament. Pels més fans del mestissatge, hi haurà les cites amb Nil Moliner i el concert especial de final de gira d'Arnau Griso. El talent local en aquesta edició del GuitarBCN representa gairebé fins al 50% de les propostes programades. 

El cartell, que aposta per oferir una programació variada, de comfort i de qualitat, es completa amb altres noms de referència a nivel estatal com El Kanka, el retorn de l'italià Zucchero i altres artistes internacionals com Noa o Danny Ocean.  
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, festival, arnau griso, els amics les arts, suu, núria graham, barcelona, GuitarBcn 2020

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.