discos

La banda sonora de 2020 (II)

Maria Arnal i Marcel Bagés, Jorra i Gomorra i Gerard Aledo, entre els propers treballs

Llistem una vintena de novetats discogràfiques que arribaran amb el nou any

La banda sonora de 2020 (I)

| 31/12/2019 a les 10:00h

Gerard Aledo
Gerard Aledo | Michal Novak
Gerard Aledo
L'enyorat vocalista d'Animal tornarà als escenaris fent gala del seu nou projecte en solitari, que utilitzarà com a firma el nom propi de l'artista: Gerard Aledo. Per a aquesta nova aventura, el músic ens sorprendrà amb una proposta de cançó d'autor de la mà de Halley Records. 

Maria Arnal i Marcel Bagés
Segurament una de les millors notícies de l'any és la sortida de noves cançons per part del duet de Maria Arnal i Marcel Bagés, un àlbum molt esperat del qual encara no se n'ha anunciat data de llançament. 

Jorra i Gomorra
El passat mes de novembre es van endur el Premi Enderrock de la Música Balear de la crítica al millor disc revelació per A Manacor (Bubota, 2018), i aquest 2020 no aturen l'empenta que els ha donat el reconeixement. Els illencs publicaran un àlbum durant aquests primers mesos de l'any. 

Pachawa Sound
Després d'Elemental (U98 Music, 2017), la banda es prepara pel llançament de Ni tan mal (U98 Music, 2020), una novetat que va començar a ensenyar el cap amb l'avançament de la cançó "Aquells dies". 


Jo Jet i Maria Ribot
El duet ja ha anat deixant perles per les plataformes digitals per anunciar que a principis de la nova dècada, és a dir, d'aquest 2020, publicarà un compendi de noves cançons que, com sempre, portaran el distintiu de la sensibilitat i la delicadesa.

Cesk Freixas
Amb la Festa major (U98 Music, 2019) encetant el 2019, el cantant publicarà dos temes versionats amb col·laboradors ben especials. Ho farà ben puntual, el mes de gener, com ho va fer amb l'anterior disc. 

Magalí Sare i Sebastià Gris
La seva veu ha sonat darrerament en el millor disc de 2018, Estómac (Satélite K, 2018) de Clara Peya. Ara, la cantant s'acompanya del balear Sebastià Gris per publicar temes propis de cara a l'any 2020. 

Saïm
El trio liderat per l'il·lustrador i músic Joan Roig té nous projectes entre mans, concretament una nova referència discogràfica que veurà la llum el mes de març.

Ushanka
El quintet barceloní va arribar fins a la semifinal del Sona9 2018 al Mercat de Música Viva de Vic, i sembla que des d'aleshores no han perdut pas el temps. El 24 de gener publicaran un disc de la mà de RGB Suports. 

Pèl de Gall
A principis de febrer els menorquins faran públic el nou treball que han estat gestant aquests darrers mesos, de rock en vena.

Arbre
El projecte d'Agustí Busom que porta el nom d'Arbre facturarà un nou disc al mes de febrer, amb nous temes de pop d'autor per fer fluir les orelles. 

Miquel Vilella
També dels més primerencs de l'any, el reusenc lliurarà el disc Els fans de l'amor nord-americà (Satèlite K, 2020) el dia 17 de gener. 

Manel Navarro
El sabadellenc també apunta al 2020 per mostrar els temes que està preparant pel nou àlbum, algun dels quals serà en català. 

Gem
La cançó d'autor de la vocalista valenciana tindrà un nou capítol properament, per ser concrets, el mes de gener, i portarà el nom de Satèl·lits (autoeditat, 2020). 

Still Morris
Nova proposta que encetarà el fred de gener des de les Balears: A prop (Blau, 2020) és la propera referència del músic.

L’Home Invent
El guanyador dels premis Èxit i de Votació popular del Sona9 2018 presentarà, després del primer llarga durada, Abrera-Mura (U98 Music, 2019), un nou EP titulat La Guerra de l'Emú (U98, 2020), del qual ja hem escoltat un avançament. 


Andreu Valor
El cantautor encara fa ressonar els temes de Poemitza't (Bureo Músiques, 2018) per terres catalanes, i aquesta nova dècada estrenarà nou àlbum amb noves cançons. Ho farà el mes de febrer. 

La Marta Rius
De la mà d'U98 Music, la cantant escull el nou any que arriba per facturar

Guillem Roma
L'osonenc, quan publica novetats, alegra una mica més el panorama. N'haurem d'esperar les novetats passat l'estiu. 

El Pot Petit
El grup que causa sensació entre els més petits de la casa (i també entre els mitjans i els més grans) ens oferirà una càpsula de noves cançons, en format EP, aquest 2020. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, discos, Jorra i Gomorra, 2020, Gerard Aledo, Jo Jet i Maria Ribot, Magalí Sare, Pachawa Sound

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.