concerts

Mallorca defensa la seva salut de ferro a La Mirona de Salt

La sala gironina programa una nit mallorquina amb Salvatge Cor, Cabot i Or el divendres 31 de gener

Salvatge Cor: «Aquest és un disc de sinceritat i de plasmar un moment molt cru»

| 23/01/2020 a les 14:00h

Cabot
Cabot | Arxiu grup
Una de les sales gironines més emblemàtiques, La Mirona de Salt, presenta una nova "Nit mallorquina" pel divendres 31 de gener. Els protagonistes de la vetllada seran formacions musicals que representen la destacada i brillant salut de l'escena illenca: Salvatge Cor, Cabot i OR

Salvatge Cor serà a Salt per presentar el darrer àlbum, Bruixes (Discmedi, 2019), un treball que l'ha coronat com el millor disc revelació del Premi Enderrock 2020 de la crítica. Jugant amb la poesia i els sons, Bruixes "és un disc de sinceritat i de plasmar un moment molt cru", explica la banda.

El quartet de folk-rock català de Marratxí Cabot, finalista del concurs Sona9 2018, va treure just fa un any l'àlbum de debut, Llengües (Blau, 2019). El disc, que es podrà sentir en directe a La Mirona, els ha merescut els Premis Enderrock 2019 de la Música Balear per votació popular a millor artista revelació i a millor cançó d'aquest passat 2019.

La banda de Manacor Or, guardonada també en els Premis Enderrock de la Música Balear com a millor artista de 2019, va treure a principis de l'any passat el segon treball discogràfic, En veu baixa (Blau, 2019). Endinsant-se en el terreny de la música electrònica, defensaran a Salt una referència que compta amb alguna col·laboració especial, com la d'Els Catarres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Cabot, Salvatge Cor, La Mirona, Or

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.