videoclips

Relat s'estrena a «Contratemps»

Estrenem el videoclip del tema "Contratemps", que formarà part del disc que els de Tortellà publicaran el proper 21 de febrer

| 18/02/2020 a les 14:30h

Relat
Relat | Juan Miguel Morales
Els Tortellinis han estat rebatejats en el conjunt de Relat amb la missió de portar el bon rotllo a la sonoritat jamaicana en català. Els concursants del Sona9 2019, que van guanyar el Premi Cases de la Música, són a punt de treure al descobert un àlbum de debut, Contratemps (RGB Suports, 2020), que fusiona dub i electrònica sota els comandaments de Chalart58. Estrenem el videoclip de la cançó que posa títol al treball, "Contratemps".

"Si prediquem que som diferents i ens guiem per certs cànons, per què no podem anar a contracorrent o a contratemps, jugant amb el nostre estil musical?", reflexionen el vocalista de la formació, Nil Gallego. Amb aquesta reflexió, la banda de reggae obre les orelles i la ment a anar en contra de l'establert, que és, alhora, el missatge fonamental del disc, que es publicarà aquest divendres 21 de febrer. 


Segons en comenten els integrants, per a aquesta referència han tingut presents influències com Chronixx, Protoje o, pel que fa a grups més propers, a Green Valley i Auxili. El 3 d'abril Relat serà al festival Strenes presentant en directe aquest primer àlbum. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Relat, videoclip, videoclips

COMENTARIS

Videoclip

Joanoliana, 19/02/2020 a les 14:14

Tema molt bo i vídeoclip molt xulo,
es nota que hi ha un bon treball al darrera.

Molt bé!

Anònim, 06/03/2020 a les 16:40

Un videoclip molt currat i divertit.
Una opció molt intel•ligent i un tema boníssim.
Molta sort en el vostre llarg camí!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.