videoclips

En temps de confinament, Flashy Ice Cream celebra i beu

Estrenem en exclusiva el nou videoclip del conjunt traper, "Celebro i bec", i parlem amb ells sobre el proper disc

| 08/04/2020 a les 13:30h

Flashy Ice Cream
Flashy Ice Cream | Jaume Roma
Flashy Ice Cream, formada pels vocalistes Sneaky Flex i Giancana, el productor Daax, i C. Turu, dissenyador gràfic i realitzador audiovisual, no descansa aquesta quarantena. Avui estrenem a Enderrock.cat el senzill "Celebro i bec" i parlem amb la formació trapera sobre el seu proper disc. 

El nom de "Flashy Ice Cream" sorgeix com una metàfora amb un gelat, que pot estar molt bo i tenir un aspecte molt brillant, però de tota manera s'acabarà desfent. Aquesta és l'essència del grup, viure al dia i no esperar que el gelat es fongui. El senzill "Celebro i bec" s'inclourà dins el pròxim disc, i és un tema que parla dels èxits del grup i de l'amor, però des de diferents punts de vista, ja que els mateixos artistes viuen l'amor de moltes maneres. "No sé si demà, però jo t'estimo avui", rapegen. Giancana comenta que, "és un tema més d'hivern, no és tan lluminós com el que farem ara, però ens representa bastant".


La gang de Sabadell té molt clar de què vol parlar i com vol fer-ho: els joves artistes busquen transmetre el seu estil de vida dinàmic amb les seves lletres, narrar com viuen al dia. "Intentem transmetre una realitat, fer una mena de denúncia. I els joves ens escolten perquè entenen i viuen aquesta vida", explica Daax.

Flashy Ice Cream va publicar la seva primera mixtapeBrillar o Morir (Música Global, 2019), fa només cinc mesos, però els trapers ja preparen el proper disc, que calculen que s'estrenarà entre finals de maig i principis de juny. De fet, actualment els vocals i el productor es troben confinats junts per poder treballar en noves peces. Com explica Giancana, "teníem uns quants temes guardats a la recambra, però des que estem confinats hem tornat a reordenar-los i donar-li un sentit com a conjunt". A més, han avançat que comptaran amb col·laboracions d'artistes com Santa Salut i Lil Dami.

En el nou disc el grup mantindrà l'estil i la sonoritat que els caracteritza, combinant a parts iguals ritmes de hip-hop, trap i reggaeton o dancehall. Serà un treball que anirà molt lligat al concepte de l'estiu i a la llibertat. "És molt bon rotllero i la mescla de sonoritats crec que ens diferenciarà en l'escena", comenta Giancana, "aquest EP és especial perquè fem una passa endavant en tots els sentis, tant en la sonoritat com en la nostra imatge. A més, és com el petard del final del confinament".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, flashy ice cream, estrena, celebro i bec, videoclip, coronavirus, entrevista, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.