Estrenes

Kumbara planta la primera llavor

'Semilla' és l'àlbum debut de la banda gironina, que avui descobreix el senzill 'Gira por ti'

| 14/04/2020 a les 12:30h

Kumbara
Kumbara | Arxiu del grup
Per poder recollir els fruits, primer s'han de sembrar les llavors, però el circuit no acaba aquí, Kumbara ho sap molt bé. La banda gironina va néixer d'una nit de concerts qualsevol, i des de llavors ha anat evolucionant fins a formar una banda de cinc components amb inquietuds musicals que viatgen entre l'electrònica, els estils caribenys i els afrollatins. Junts han començat a regar Semilla (RGB, 2020), que avui descobreix la primera fulla amb el senzill "Gira por ti", i veurà la llum definitivament el proper 24 d'abril. 

Aquest primer senyal és una cançó esperançadora i radiogràfica que divergeix entre l'electrònica i el rap, tot banyat d'una salsa caribenya absolutament ballable. Podem veure l'audiovisual que acompanya "Gira por ti" en exclusiva aquí mateix.


La creació de Semilla ha estat possible, en part, gràcies a la recompensa d'haver guanyat la beca KREAS, que ofereix l'ajuntament de Girona amb l'objectiu de fomentar la creació artística. Per altra banda, el grup ha comptat amb l'afortunada col·laboració de Marc Martín -que es va endur el guardó a Millor Productor als Premis Enderrock 2018- a la producció, que s'ha dut a terme al seu estudi La Vall, i la masterització de Xavier Lek Farré.  

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, electrourban, afrobeat, Semilla, Girona, videoclip, estrenes, Gira por ti, Kumbara

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.