Actualitat

Primera parada d'El Replà dels Ignorants

'Fabricant d'ales' és el primer EP de la trilogia d'El Replà dels Ignorants, l'àlbum inèdit del grup osonenc

| 15/04/2020 a les 17:30h

El Replà dels Ignorants
El Replà dels Ignorants | Xavier Balielles
Ramon Cots, Manel Manzano i Sandra Valverde són El Replà dels Ignorants. Als dos primers, ja se'ls coneix musicalment en format duet des de fa més de vint anys gràcies als seus anteriors projectes Kafka i, més tard, El Replà -antecedent directe d'aquest nou projecte osonenc amb el qual interpreten covers de les seves influències-. Dels fruits que han anat plantant conjuntament al llarg d'aquesta trajectòria, neix un viatge de tres parades: l'àlbum El Replà dels Ignorants, que inclourà tres EPs, el primer dels quals acaba de veure la llum sota el nom de Fabricant d'ales (La Catenària, 2020)



"Són cançons pròpies que teníem en Ramon i jo en un calaix, n'hi ha que estan fetes des de l'any 97, quan vam començar amb Kafka", explica Manel Manzano. Durant aquest temps, el duet s'ha dedicat a fer versions fins a convertir-se en un dels grups de petit format de referència de la comarca. "Les versions són un comodí per seguir fent bolos i no quedar-te tancat al local", a més, afageix que durant aquest temps han gaudit de la música sense tanta pressió, però mai han deixat de crear. Ara, el duet ha trobat oportú ajuntar aquests temes que han anat creant i treure'ls a la llum. "Si parlem de quantitat, tenim cançons per fer tres o quatre discos, vaja que ens podríem retirar", afageix rient.

No obstant això, de moment descobreixen quatre peces en una primera entrega, Fabricant d'ales, que vindrà seguida de dues més: Àngel Blau i El soroll més gran. "Nosaltres venim de l'època analògica i abans quan treies un disc ho publicaves tot junt. Ara, però, la gent ja no vol la música per tenir-la en un prestatge, per això hem decidit treure-ho en tres EPs". D'aquesta manera, El Replà dels Ignorants podrà gaudir més amb cada llançament i, fins i tot, gravarà un videoclip per a cada un dels temes de la trilogia. El primer serà "De petit", tot i que ara mateix està en espera de poder-se fer a causa de la situació de confinament. 
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, El Replà dels Ignorants, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.