actualitat

Els40 cancel·la el Primavera Pop i ajorna la festa de Sant Jordi

El festival Primavera Pop no se celebrarà fins l'any que ve i la festa de Sant Jordi es trasllada al juliol

Les festes de punxadiscos d'Els40 On Tour passaran a la tardor

| 20/04/2020 a les 10:30h

Concert
Concert | Xavier Mercadé
Amb les circumstàncies que ens trobem a causa de la Covid-19 i la incertesa de quan es podrà reprendre l'activitat normal, els esdeveniments i concerts que s'havien programat pels pròxims mesos s'han hagut d'ajornar o cancel·lar. Així ha succeït amb els concerts de Sant Jordi d'Els40, que l'any passat van aplegar centenars de persones a plaça Catalunya amb les actuacions d'artistes com Alfred García, Oques Grasses, Carlos Right, Ramon Mirabet i Joan Rovira. Els concerts d'enguany, per la impossibilitat de celebrar la tradicional festivitat del llibre i la rosa amb normalitat, s'han anul·lat. No obstant això, s'espera poder reprendre'ls en la nova data assignada per Sant Jordi, el 23 de juliol.

Així mateix, els concerts d'Els40 On Tour, que formen part de la programació de les festes majors que s'havien de celebrar durant els mesos de maig o juny, queden reprogramats per al setembre o l'octubre -mesos als quals es traslladarà també la celebració de les festes majors-. En d'altres casos, per això, com el de Sant Boi de Llobregat, les festes i, per tant, les activitats d'Els40 On Tour, han quedat definitivament suspeses.

D'altra banda, el festival organitzat per Els 40, el Primavera Pop, que té lloc a Rubí, Madrid i Màlaga, s'ha vist definitivament cancel·lat fins a l'estiu de 2021. Enguany el municipi català havia de comptar amb els concerts de músics com Cali y El Dandee, Ana Guerra, Alba Reche, Miki Nuñez, Natalia Lacunza, David Otero o 31 Fam, entre d'altres. Però, amb tots els ajornaments d'activitats, l'organització del cicle no ha pogut quadrar els esdeveniments a totes tres ciutats en dies consecutius, amb motiu d'agendes i disponibilitat dels espais.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sant Jordi, coronavirus, Els40 On Tour, Primavera Pop, actualitat, covid-19

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.