estrenes

Contrastos i emocions al nou videoclip de Relat, «Sota Zero»

Estrenem l'últim vídeo de la banda tortellenca amb la col·laboració de Juliana Canet

| 28/04/2020 a les 10:00h

Relat
Relat | Juan Miguel Morales
La formació de Tortellà Relat estrena en exclusiva a Enderrock.cat el videoclip de "Sota Zero". La cançó és l'encarregada de tancar l'àlbum debut dels tortellencs Contratemps (RGB Suports, 2020), que va veure la llum el passat febrer i va ser enregistrat a un dels estudis de referència del reggae i el dub, La Panchita. Per a la gravació de l'audiovisual, el grup també s'ha rodejat de personatges d'alt nivell, comptant amb la col·laboració de l'instagramer catalana, Juliana Canet, que protagonitza la peça.


"Sota Zero" és un tema que difereix de la sonoritat i l'estil d'essència jamaicana que carateritza el conjunt del disc. I és que el tema que estrenem s'endinsa més en territoris pop i d'una electrònica suau. Pel que fa al videoclip, també és un format que es diferencia dels anteriors vídeos de Relat, ja que en aquest cas no apareixen els membres del grup tocant, sinó que han buscat fer una peça més narrativa, apropant-se al curtmetratge.

Mentre s'intercalen escenes nocturnes amb una tonalitat freda amb d'altres més càlides, la lletra explica una relació d'amor que ha arribat al final i en què les dues persones es troben com aturades en el temps. Al llarg de la cançó també es fa referència al gel i al foc, aprofundint en el joc de contrastos que plana en tot el tema. A més, els instruments també ajuden a diferenciar aquests estats de tristesa i felicitat, passant de l'intimisme i melangia del piano i la veu a la intensitat de l'ambient sonor que creen els vents. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, estrenes, sota zero, actualitat, juliana canet, relat, contratemps

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.