estrenes

Un parèntesi de vida

Estrenem el clip d'"Els carrers seran el cel", d'Arnau Obiols

| 09/05/2020 a les 08:00h

Arnau Obiols
Arnau Obiols | Jana Rosell
Fa uns dies us presentàvem "Els carrers seran el cel", el senzill que Arnau Obiols ha gravat en confinament i que ha editat Segell Microscopi. Avui, des d'Enderrock i Sons de la Mediterrània, us presentem el videoclip corresponent, que tradueix en imatges de natura i de calma tot el que diu la cançó.


A Arnau Obiols li agrada fer la música que li agradaria escoltar, mirar el cel, dibuixar ocells, fer llargues passejades per la muntanya... i tot això és el que es veu al videoclip d'"Els carrers seran el cel", la cançó on ell mateix canta, xiula i toca la guitarra, la bateria i el rabequet, a més d'aportar algunes gravacions de camp matinals en què els ocells saluden la primavera.

Amb les seves imatges relaxades, cares rialleres i paisatges pirinencs, el clip, realitzat per Pepe Camps i produït per Le Champs, presenta la cançó com un parèntesi de vida i de natura enmig de tot el brogit i l'angoixa que està comportant la crisi de la COVID-19.

Després de gravar diversos projectes de música instrumental i de presentar el celebrat àlbum Tost (Segell Microscopi, 2019), Obiols s'atansa amb aquest senzill a una altra mena de cançó.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Arnau Obiols, estrena, videoclip, actualitat, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.