Sona9

Vent de fusió i mediterraneïtat amb Escarràs

Des del Pla de Mallorca, Escarràs és un dels 18 classificats del Sona9 2020

Els concerts preliminars del Sona9 es faran finalment aquest setembre

| 06/08/2020 a les 12:30h

Escarràs
Escarràs | Arxiu del grup
Enguany han estat 139 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. El passat mes de juny, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formaran part d'aquesta 20a edició. I durant l'agost descobrirem, una per una, les propostes de la nova fornada musical elegides pel concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm. Avui coneixem a Escarràs.

Escarràs ve des del Pla de Mallorca amb una proposta de mestissatge. La banda fusiona modernitat i ruralitat, amb referències a Guillem d’Efak o Al-Mayurqa. Naveguen per la rumba i el rock, passant per l'ska, el funk i el reggae. Creat el 2017, al cap d’un any van fer el primer bolo, i actualment ja n'han fet més de quaranta. Han presentat el treball Vuit vents (autoeditat, 2019) i dos senzills, "Volant ras" i "Illa de fusta". Beuen d'influències de bandes com La Gossa Sorda, i a les lletres s’hi nota l’empremta d’Antònia Font.


Els components del grup són Miquel Àngel Roig (veu), Pep Soler (guitarra), Sebastià Caldentey (teclats), Llorenç Pocoví (bateria), Enric Caldentey (percussió), Bartomeu Tortellà (baix), Xim Tomàs (trombó) i Joan Deyà (trompeta).

 
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Escarràs, balears, sona9 2020

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.