Estrenes

Idea escriu una carta a la claror

Estrenem en exclusiva el nou clip de «Som», que el quintet sabadellenc publica per sorpresa després de pocs mesos del llançament de 'Punt i a part'

| 03/09/2020 a les 13:30h

Idea
Idea
"Som" és el preludi de les noves direccions del quintet Idea, i s'estrena en exclusiva avui a Enderrock.cat. Fa tan sols uns mesos del llançament de Punt i a part (Picap, 2020), un segon treball d'estudi de la banda que es presentava amb deu temes que responien als paràmetres del pop-rock català amb una clara evolució respecte el seu debut discogràfic. Aquesta vegada, la banda apareix amb un tema més introspectiu que mai, fruit d'una temporada reflexiva per on ha nedat Gerard Heredia –cantant i líder de la formació–.


Aquest nou tall d'Idea compta amb la col·laboració especial d'Albert Garcia –cantant d'Itaca Band–, a qui la banda ja havia confiat uns versos del seu àlbum debut A flor de pell (Picap, 2017). "L'Albert té una veu molt personal i crec que li ha fet molt bé a la cançó. "Som" és un tema molt delicat que no hauria compartit amb cap altre músic", admet Heredia, satisfet del resultat sonor de la cançó, la qual s'acompanya d'un clip delicat que malgrat la foscor, posa color al significat del tema, que no deixa de ser una carta que escriu la part més obscura d'una persona a la seva part més brillant. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, sabadell, Itaca Band, Idea, Som, Punt i a part, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.