festivals

El Palau Robert acull de nou el Clotilde Fest

La segona edició del cicle musical tindrà lloc del 2 al 4 d'octubre i comptarà amb les actuacions de Sara Roy, Miki Nuñez, Suu, Els Amics de les Arts i Manel

| 22/09/2020 a les 17:30h

Manel en directe
Manel en directe | Xavier Mercadé
El Palau Robert de Barcelona acollirà tres dies de concerts el 2,3 i 4 d'octubre dins del marc del Clotilde Fest. Durant la primera jornada (divendres), hi haurà un doble concert ofert per Europa FM, amb la cantautora emergent Sara Roy i el terrassenc Miki Núñez. L'endemà, ompliran l'escenari el pop festiu de Suu i més tard, el concert acústic 'Els dies més dolços', d'Els Amics de les Arts, programats per Flaixbac. Finalment, diumenge 4, el Clotilde Fest tancarà amb l'actuació de la banda transversal Manel, de la mà d'iCat. Tots els concerts tindran accés restringit amb invitacions limitades que es poden aconseguir participant al sorteig que organitza l'Agència de la Catalana de la Joventut. 


L'Agència de la Generalitat ha organitzat, juntament amb el Palau Robert i el suport de Creu Roja i les emissores Europa FM, Flaixbac, iCat i Catalunya Ràdio, la segona edició del Festival Clotilde, una aposta que té la intenció d'acostar la música autòctona al públic jove de l'Àrea Metropolitana, en un espai cultural com és el Palau Robert, situat al Passeig de Gràcia de Barcelona. Durant els concerts, un informador de l’Agència Catalana de la Joventut explicarà als joves assistents els riscos associats amb el consum d’alcohol i altres substàncies. 

Paral·lelament, el Palau Robert acull, fins al proper 2 d'octubre, una exposició dedicada a Clotilde Cerdà: 'Clotilde Cerdà/Esmeralda Cervantes, una dona davant una època'. Clotilde Cerdà (1861-1926), va ser la concertista d'arpa i compositora que va fundar l'Acadèmia de Ciències, d'Arts i Oficis, dedicada a la formació de la dona a Barcelona.  

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sara Roy, Els Amics de les Arts, Festival, Suu, Clotilde Fest, Palau Robert, Miki Núñez, Barcelona, festivals, Manel

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.