festivals

Els essencials de la Fira Trovam

La Fira Valenciana de la Música tindrà lloc a Castelló de l'11 al 14 de novembre

| 21/10/2020 a les 17:30h

Ciudad Jara
Ciudad Jara | Arxiu
La vuitena edició de la Fira Trovam de la Música - Pro Weekend de València arriba en la seva versió més especial a causa de la situació causada per la covid-19. Tanmateix, la programació continua en peu i enguany compta amb 34 propostes amb la qualitat musical com a denominador comú. La Fira està organitzada per la Valenciana Music Fest Association i l'Institut Valencià de la Cultura, i se celebrarà de l'11 al 14 de novembre al recinte de l'Auditori - Palau de Congressos de Castelló de La Plana.

Les actuacions musicals tindran lloc a diversos espais de la ciutat, com l'Auditori -centre neuràlgic on tenen lloc les activitats professionals i gran part dels concerts-, el teatre Principal o la plaça de l'Hort dels Corders. Fem un repàs per les cites indispensables de l'edició 2020 de la Fira Trovam: 

Laura Esparza i Carlos Esteban 
Dimecres 11 de novembre a les 20.30 h
Escenari Túria, L'Auditori de Castelló 

El duet valencià presentarà el primer disc Mare Natura (La Fera CC, 2020), un any després de consolidar-se com a projecte musical i havent guanyat recentment el Concurs Sons. 
 

Laura Esparza i Carlos Esteban a la final del Concurs Sons 2020 Foto: Carles Rodríguez


Amazonians
Dijous 12 de novembre a les 14 h 
Escenari Túria, L'Auditori de Castelló 

El quintet musical Amazionans està format per cinc noies provinents de llocs tan diferents com Xile, Sud-Àfrica o València, i la seva música beu, precisament, de la fusió intercultural i el poder femení que les embriaga. Les seves composicions s'inspiren en els riddims clàssics de les melodies jamaicanes.

Mertixell Neddermann
Divendres 13 de novembre a les 19.30 h
Sala de Cambra, L'Auditori de Castelló

La cantant maresmenca farà una parada a la ciutat valenciana per presentar el disc debut, In the backyard of de castle (Halley Records, 2020), un disc inspirat en l'estada de Neddermann en una ciutat nord-americana, que beu d'influències clàssiques, jazz i indie. 

Maria Arnal i Marcel Bagés 
Sala de Cambra, L'Auditori de Castelló

El duet encarrila una nova temporada de concerts amb la presentació d'un disc que encara no ha vist la llum. Consolidats com un dels grups amb més projecció des de la publicació de 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017), Maria Arnal i Marcel Bagés presenten ara una proposta totalment renovada. 


Maria Jaume
Dissabte 14 de novembre a les 17.30 h 
Escenari À Punt, teatre Principal de Castelló

La mallorquina tocarà a València per presentar el disc debut Fins a maig no revisc (Hidden Track, 2020). Un disc introspectiu, versàtil i sorprenentment madur que ha portat l'artista a tocar a nombrosos escenaris d'arreu dels Països Catalans en els darrers mesos. 

Cactus 
Dissabte 14 de novembre a les 19.30 h
Plaça Hort dels Corders

La banda valenciana va irrompre l'escena electro-urban valenciana ara fa dos anys amb la cançó "Cactustyle". Des de llavors, i amb un canvi de formació pel pas de la cantant, Samantha, per Operación Triunfo, ha publicat un segon disc d'allò més lluminós que presentaran a la Fira Trovam de Castelló. 


Ciudad Jara
Dissabte 14 de novembre a les 21.30 h 
Sala Simfònica, Auditori de Castelló

La nova formació valenciana encapçalada per Pablo Sánchez (exmembre de La Raíz) va irrompre el passat febrer amb el disc Donde nace el infarto (El último pasillo, 2020). 

Ovidi 25
Dissabte 14 de novembre a les 23.30 h 
Escenari À Punt, teatre Principal de Castelló

El quartet segueix amb el seu projecte d'homenatge a l'alcoià Ovidi Montllor. L'antic projecte Ovidi 4, format per David Fernández, David Caño, Mireia Vives i Borja Penalba, presenten ara Ovidi 25, per recordar els 25 anys de la mort de Montllor. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Maria Arnal i Marcel Bagés, festvals, Judit Neddermann, Ovidi 25, Néstor Mir, Maria Jaume, Cactus, Ciudad Jara, Anna Andreu, Castelló, festivals, EDRValencià, Fira Trovam

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.