Cesk Freixas i Pau Alabajos presenten avui a Gràcia Venim del nord, venim del sud

| 18/05/2008 a les 07:00h

 Ha arribat el dia. Avui, diumenge 18 de maig, els cantautors Cesk Freixas i Pau Alabajos presentaran a l’Ateneu la Torna (situat al carrer Sant Pere Màrtir 37 de la Vila de Gràcia) el treball recopilatori conjunt Venim del nord, venim del sud. Un disc que aquest mes de maig encarta la revista Enderrock i on s’hi inclouen les peces més destacades d’ambdós músics. Un recital compartit i en format íntim, d’entrada lliure, que començarà a les 19 h.
Cesk Freixas és un jove cantautor del Penedès que amb només dos discos s’està fent un lloc dins la renovada escena de la cançó d’autor. El seu segon treball, El camí cap a nosaltres (autoeditat, 2007), li ha valgut el reconeixement com a millor disc de cançó per votació popular en els darrers Premis Enderrock. Aquest mes de maig ocupa la portada de la revista Enderrock.
El valencià Pau Alabajos estrena el seu segon treball, Teoria del caos (Cambra Records, 2008). El cantautor de Torrent va debutar l'any 2004 amb Futur en venda (Cambra Records, 2004). Des de llavors ha fet 250 concerts arreu dels Països Catalans i s'ha implicat en multitud de moviments socials.
Arxivat a: Enderrock