Sona9

Les Buch, Lles, Reïna, Remei de Ca La Fresca i Efímer són els cinc semifinalistes del Sona9 2020

Els cinc grups han estat escollits entre el jurat i el vot popular per passar a la següent fase del concurs

| 27/09/2020 a les 21:50h

Semifinalistes del Sona9 2020
Semifinalistes del Sona9 2020
Les Buch (Punk – Rock · Terrassa), Lles (Cançó d'autor · Collbató), Reïna (Pop · Manacor) i Remei de Ca La Fresca (Pop · Arbúcies), seleccionades pel jurat, i Efímer (Pop · Vic), escollit gràcies al vot del públic, són les propostes classificades per a la fase final del Sona9.

La recta final de la 20a edició del Sona9 vindrà carregada de diferents proves que els artistes classificats hauran de superar, com els concerts acústics a la Casa de la Música de L'Hospitalet, els dies 28 i 29 de setembre -que s'emetran al programa Sona9 d'iCat-, i la gravació d’una cançó original a Bucbonera Studios, entre el 5 i el 9 d'octubre, amb l'assessorament de la cantant Joana Serrat, nova productora del Sona9. Les tres propostes que superin aquesta darrera fase passaran directament a la final del Sona9 2020, que tindrà lloc el 18 de novembre a la sala La Mirona de Salt.

El Sona9 del 2020 atorgarà aquest any set premis –inclosos els tres finalistes– amb una dotació superior a 50.000 euros, amb més concerts per als finalistes i l’aposta pels formats d’EP, senzills i videoclips a través de les xarxes socials com a gran novetat.

Sona9 Televisió al 33
Aquesta tardor començarà una nova temporada del programa televisiu Sona9 TV al Canal 33, després de l’arrencada realitzada el 2018. El programa tindrà 6 episodis, i els cinc primers seran un seguiment dels grups que han arribat a la fase final del Sona9 al llarg de les diferents proves plantejades pel concurs. El sisè serà un monogràfic sobre la final en directe, que tindrà lloc a la sala La Mirona de Salt el 18 de novembre.

El programa Sona9 TV és una producció del Grup Enderrock per a Televisió de Catalunya, i comptarà amb la presentació del periodista i músic Marc Bala (Copa Lotus, Mareta Bufona).
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Efímer, Les Buch, Lles, Reïna, Sona9 2020, Remei de Ca La Fresca, semifinals, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.