SONA9

Lles al Sona9 d'iCat d'aquesta setmana

Segon concert en format acústic de la darrera fase del concurs Sona 9 2020 a la Casa de la Música de L'Hospitalet

El programa s'emet cada diumenge a les 22 h a iCat

Lles, intimisme i profunditat

| 11/10/2020 a les 14:00h

Lles
Lles | Carles Rodríguez
El programa radiofònic del Sona9 d'iCat comença el curs i continua amb la voluntat de seguir descobrint nous grups novells. L'espai conduït per Lluís Gendrau es pot escoltar cada diumenge a les 10 de la nit i repassa l'actualitat del concurs de bandes emergents organitzat pel Grup Enderrock, així com també posa el focus d'atenció en formacions amb novetats discogràfiques.

Aquest vespre arriba una nova píndola dels Acústics d'iCat, enregristrats des la Casa de la Música d'Hospitalet, amb els cinc semifinalistes del Sona9 2020: Les BuchLlesReïnaRemei de Ca La Fresca i Efímer. La darrera setmana escoltàvem el pop contemporani de la banda manacorina Reïna i aquesta viatgem al món de Lles, ple d'acords íntims i emocionals, i amb lletres intimistes. El cantant de Collbató, Lluís Arruga, de 21 anys, ha passat de fer d'actor a la sèrie de TV3 Merlí a presentar una proposta de cantautor amb composicions íntimes i emocionals.

Recordem que una vegada superada aquesta fase del concurs, els semifinalistes tindran l'oportunitat de gravar un tema propi a Bucbonera Studios, produït per la Joana Serrat. La Mirona de Salt serà el bressol de la final del Sona9 2020, que comptarà amb les tres bandes classificades. 

Pots escoltar els temes de Lles en el següent enllaç.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sona9, enderrock, iCat, sona9 2020, lles, sona 9 iCat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.