actualitat

Les reines del no-res són d'Igualada i es diuen Abiertas Hasta el Amanecer

Coneixem la formació femenina de punk-rock

Guitarres marcades i un esperit reivindicatiu vesteixen les cançons del seu primer treball, 'La Maqueta'

| 26/10/2020 a les 10:30h

Abiertas hasta el Amanecer
Abiertas hasta el Amanecer | Arxiu de l'artista
Des de la capital de l'Anoia desperta la proposta musical Abiertas Hasta el Amanecer, un quartet femení de punk-rock creat l'any 2011 als baixos humits d’una fàbrica igualadina. Des del 2017 les components es mantenen actives, obertes a tot, buscant un so particular amb guitarres marcades i un esperit coral.

Les reines del no-res, tal com elles es defineixen, presenten nou material discogràfic, La Maqueta (Cases de la Música Records, 2020). Un treball que aglutina temes emblemàtics de la formació com "Abierta" -una història de passió sexual-, "En Ti" -un cant de superació i de llibertat-, o "Me fui a ser feliz" -un viatge cap a la felicitat-. Precisament aquest darrer senzill també forma part del recopilatori Revolucionem la música, vol.3 (Cases de la Música, 2020), dintre del marc del programa de suport a la creació de la mateixa casa que serveix de trampolí per molts artistes. 



Aquests darrers anys, la seva energia ha omplert de música espais com la sala Stroika de Manresa, la festa major alternativa de Sant Boi, AdictesFest Calaf, El Mini Kalikeño Rock, entre d'altres.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Abiertas Hasta el Amanecer, actualitat, enderrock, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.