ESTRENES

Slim Samurai i Tauro deixen volar lliure Peter Pan

El projecte uneix forces amb Las Bajas Pasiones i Emotional G amb «Da igual», la nova pista del que vindrà

| 05/11/2020 a les 10:30h

Slim Samurai, Tauro, Las Bajas Pasiones, Emotional G.
Slim Samurai, Tauro, Las Bajas Pasiones, Emotional G.
Des de Vila, la capital d'Eivissa i les Pitiüses, tot i que ara resideixi a Barcelona, es desperta la creativitat del músic Slim Samurai, l'àlter ego de Toni Pla, un artista polifacètic i inquiet. Després de recórrer indrets paradisíacs a la recerca de fonts d'inspiració, com són les platges de Tailàndia o la selva boliviana, engega un nou projecte musical acompanyat del productor Tauro. Estrenem, en exclusiva, la segona píndola del duet, acompanyats aquesta vegada per Las Bajas Pasiones i Emotional G (Lildami): "Da igual".


Amb una estètica basada en l'indie de finals dels vuitanta, neix "Da igual", una història despreocupada que es mou entre l'escena urbana barcelonina. El tema, intensificat pel videoclip que l'acompanya, recull una trobada d'amics com aquell espai per gaudir de la vida sense prejudicis ni pensar amb què diran, amb un peu en la reivindicació LGTBIQ+ i en viure lliurement les expressions d'identitat o sexualitat com se sentin. "Vuela libre Peter Pan", versa la tornada.

Amb mescles orgàniques i electròniques, la combinació de Slim Samurai i Tauro expira aire fresc i originalitat, tot i el gust pel vintage que els caracteritza. L'audiovisual que presentem, obra del mateix Pla, vibra amb colors crus i reafirma la filosofia de viure la festa, que plana a tota la peça. Amb aquest segon avançament del projecte, la línia es va acotant i, a l'horitzó, el debut de Slim SamuraiNimbo (Delirics, 2021), s'acosta. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, estrena, Slim Samurai, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.