Estrenes

Alma de Boquerón accepta la seva condició de «Maduro vintage»

Estrenem el nou clip de la banda rumbera, que posa imatges al tema que obre el seu darrer disc 'Sonrían, por favor'

Alma de Boquerón demana una altra ronda

| 14/01/2021 a les 22:00h

Membres d'Alma de Boquerón al videoclip «Maduro vintage»
Membres d'Alma de Boquerón al videoclip «Maduro vintage»
Els artistes d'Alma de Boquerón presenten en exclusiva el videoclip del seu senzill "Maduro vintage", que n'inaugura el cinquè treball, Sonrían, por favor (autoeditat, 2020). Constituït per 14 cançons, l'àlbum tracta diversos temes com poden ser l'amor, la quotidianitat o la visió general de la societat. Malgrat aquesta aparent amalgama de temàtica, els membres de la banda aconsegueixen, de forma subtil, delicada i sincrètica, integrar en un ball de rumba amb pinzellades de rock cadascuna de les seves inspiracions. 


"Maduro vintage" tracta, des d'una perspectiva gairebé satírica, sobre el significat de les modes i la construcció de l'imaginari col·lectiu. Amb cert humor nostàlgic la banda deixa clar el seu punt de vista, i perduts entre modes de hipstersmillennials i un reguitzell de tribus i conceptes que senten llunyans, sentencien que “aquí todos en casilla, que el verso libre es lengua afilada”, en referència, a la limitació en què ens posicionen les etiquetes. 

Al videoclip que acompanya el tema, els membres del grup apareixen vestits al més pur estil 'maduro vintage', en què ells mateixos es defineixen en clau d'humor. Els primers plans atorguen protagonisme tant als components de la banda com als seus instruments i, en segon pla, els efectes especials “salidos del coche escoba del siglo XX” ens fan, en última instància i com ens demana el títol de l'àlbum, somriure. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Maduro Vintage, Alma de Boquerón, videoclip, estrenes, Sonrían por favor, rumba, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.